ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι πιο rock τρόποι για να φορέσετε τις μπαλαρίνες φέτος


MMEINTANI

3 Σεπτεμβρίου 2016

Σίγουρα τα εντελώς φλατ παπούτσια δεν είναι η πρώτη μας (τουλάχιστον δική μου) επιλογή όταν στοχεύουμε σε sexy και θηλυκά outfits, με τις μπαλαρίνες ειδικά να αποτελούν συνήθως λύση ανάγκης προκειμένου να νιώθουμε άνετες μέσα στη μέρα.

Με την αλλαγή της σεζόν όμως να πυροδοτεί και νέες τάσεις στον χώρο της μόδας, το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιού είναι ένα από τα trends που επαναπροσδιορίζονται και μας συστήνονται με πιο rock και stylish χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο δεν υπάρχει fashion addict που να μην έχει ποζάρει με τις μπαλαρίνες του οίκου Miu Miu, αφού πρόκειται για ένα ζευγάρι με διακοσμητικές λεπτομέρειες που τις κάνει ό,τι πιο cool μπορούμε να φορέσουμε για να μπούμε δυναμικά στο φθινόπωρο.

ac1f30899c5ae5a71133fba708f5f544

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε πώς φοράνε τις συγκεκριμένες μπαλαρίνες όλα τα it girls αυτή τη στιγμή και να πάρετε ιδέες ως προς το πώς να συνδυάσετε τις δικές σας, ό,τι σχέδιο και στιλ κι αν έχουν!

[gallery-683761]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.