ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#Whydontyou: Πώς είναι να κυκλοφορείς σαν Pin Up στο κέντρο της πόλης;


5 Σεπτεμβρίου 2016

cover-final-1.jpg

Εντάξει δεν είναι και το πιο καθημερινό πράγμα να ντυθείς pin up και να πας στο Σύνταγμα, έτσι χωρίς λόγο. Δηλαδή ο λόγος είναι και γιατί να μην πας από τη στιγμή που το pin up style είναι μία διαχρονική τάση και μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, χρονιά με τη χρονιά βλέπουμε ολοένα περισσότερα κορίτσια να υιοθετούν αυτό το vintage ντύσιμο και αέρα. Πόσο εύκολο και βολικό είναι λοιπόν να ντύνεσαι έτσι το 2016 και να κυκλοφορείς μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας; Έχοντας αυτά στο μυαλό πήγα και εγώ να το ζήσω και πήγα έξω από τη Βουλή. Και τουρίστες γνώρισα, και "welcome to Greece" είπα και συστάσεις μου κάνανε και δεν πτοήθηκα! Με τέτοια προετοιμασία (που η αλήθεια είναι ότι μου πήρε αρκετή ώρα) κρίμα δεν ήταν να φύγω;

IMG_4809

Τόσο σωστό eye liner, τέλειο κόκκινο κραγιόν, τουρμπάνι δεμένο ως τσεμπέρι με τεράστια επιτυχία! Μέχρι και ψεύτικη ελιά έβαλα! Η Βουλή έμοιαζε το τέλειο μέρος με άπλετο χώρο να ξετυλίξω το ταλέντο μου στην πόζα με τσαχπινιά!

IMG_4812

Σκληρή δουλειά και τσαχπινιά!

katheti

Οι νέοι Κινέζοι φίλοι μου.

IMG_4811

Και η Μεγάλη Βρετανία είναι ωραίο background όμως!

IMG_4813

Ο ευγενικός ένστολος μας την έπεσε για λίγο έδειξε όμως κατανόηση!

Mέχρι την άλλη φορά στέλνω τσαχπίνικα φιλιά!

Ε.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κάτσος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.