ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Style report: Aνανεώνουμε το στιλ μας με αφορμή τις fashion weeks


MMEINTANI

9 Σεπτεμβρίου 2016

Stockholm-Streetstyle-SS1734-1.jpg
Οι Εβδομάδες Μόδας ξεκίνησαν, επομένως μπαίνουμε και επίσημα στην πιο stylish περίοδο του χρόνου. Εκτός από τα μυστικά των fashion editors για άψογο στιλ, αυτό που χρειαζόμαστε είναι και ακόμη μερικά tips που θα κάνουν τα daily looks μας πολύ πιο fashionable και κομψά. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη στιγμή από το να ανανεώσουμε τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα (δείτε εδώ μερικά από τα μυστικά μου για εύκολη οργάνωση).
  1. Οι μέρες που διανύουμε απαιτούν λίγο πιο ευέλικτο ντύσιμο, αφού ακροβατούμε ανάμεσα σε ζέστη και βροχές. Με αυτά τα tips θα παίζετε το φθινοπωρινό layering στα δάχτυλα και θα νιώθετε άνετα σε κάθε περίσταση.
  2. Ταυτόχρονα κάνουμε χώρο στη ντουλάπα μας για το must fall/winter κομμάτι, το οποίο δεν είναι άλλο από το bomber jacket. Το φοράνε όλες οι celebrities, θα το φορέσουμε κι εμείς!
  3. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της προσαρμογής, επομένως ένα άνετο στιλ παπουτσιού κρίνεται απαραίτητο. Φέτος, οι μπαλαρίνες επανασυστήνονται και εμείς σας δείχνουμε τους πιο rock τρόπους για να τις φορέσετε. Παράλληλα, βρίσκουμε τον αντικαταστάτη του off the shoulders top, το οποίο κυριάρχησε το καλοκαίρι αλλά τώρα πρέπει να μπούμε σε πιο φθινοπωρινό mood.
  4. Τα κορίτσια της Σκανδιναβίας συνεχίζουν να μας χαρίζουν έμπνευση για τα outfits μας, με το street style της Στοκχόλμης να παραδίδει μαθήματα στιλ.
  5. Για τις μέρες που έρχονται, και θα μπαίνουμε σε όλο και πιο autumn διάθεση, ένα shopping guide σχετικά με μπότες πιστεύουμε θα σας λύσει τα χέρια, αφού είναι ένα στιλ απαραίτητο για την καθημερινότητα αλλά και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.
[gallery-687553]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.