ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φέτος τον χειμώνα ποντάρουμε στο καλό ντύσιμο


MMEINTANI

1 Δεκεμβρίου 2016

017-lacoste-fw16-17-womenswear-look-book.jpg

Ίσως γι αυτό να έχω ενθουσιαστεί με τις νέες προτάσεις της LACOSTE. Λίγο το έντονο ρετρό στοιχείο που βλέπω στα νέα κομμάτια, λίγο τα φουτουριστικά elements που κάνουν και αυτά την εμφάνισή τους, θεωρώ ότι η Fall/ Winter 2016-2017 κολεξιόν καλύπτει και με το παραπάνω την ανάγκη μου να νιώσω χειμώνα, τόσο με τον δυναμικό σχεδιασμό των ρούχων όσο και με τη διάχυτη αύρα ενός χειμωνιάτικου σαλέ που με ταξιδεύει.

006_lacoste_fw16-17_womenswear_look_book

Μια συλλογή που δεν ακολουθεί κανόνες αλλά, αντίθετα, συνδυάζει αεροδυναμικές γραμμές με 80s χαρακτήρα με πιο πολυτελή σχέδια που μοιάζουν βγαλμένα από κλασικές ταινίες περασμένων δεκαετιών.

Κομμάτια με ανατομικές φάσες και έντονα 70s σλόγκαν της LACOSTE όπως «100% CROCO» « CROCODILE» και « CROCODELLE» που τα βλέπουμε να στολίζουν τα πουλόβερ και φορέματα, αλλά και φόρμες με κεντημένα σχέδια όπως έλατα και σκιέρ δημιουργημένα από pixels με ξεκάθαρα 80s vibes, συνδυάζονται με βελούδινα κολάν και μακριές φούστες που μας κάνουν να νιώθουμε ως άλλη Catherine Deneuve στην «Ωραία της ημέρας» - ο συνδυασμός του polo από PVC με φαρδιά φούστα και ψηλές δερμάτινες μπότες θα σας μεταφέρει αμέσως στο κλίμα.

017_lacoste_fw16-17_womenswear_look_book

Με λίγα λόγια, ο Oliveira Baptista έχει καταφέρει να επανεφεύρει το στιλ του ιστορικού brand, συνδυάζοντας basic στοιχεία με πιο μοντέρνες νότες. Με την χρωματική παλέτα να κινείται ανάμεσα σε ουδέτερους τόνους του ατσαλιού, της γης και του ξύλου, οι οποίοι όμως φωτίζονται από ροζ, κόκκινες, μουσταρδί και πορτοκαλί αποχρώσεις, τα ρούχα "καταστρέφονται" και δημιουργούνται από την αρχή, με τη λειτουργικότητα να ανταγωνίζεται το στιλ.

Κομμάτια που μπαίνουν και βγαίνουν γρήγορα, όπως η καρό βελούδινη φούστα με την ελαστική μέση ή τα γάντια που εξαφανίζονται μέσα στις τσέπες και τα παλτό με επένδυση που μας θυμίζει πάπλωμα και εντείνει την τάση για "χουχούλιασμα", τα νέα LACOSTE γίνονται το πιο stylish καταφύγιο για τον φετινό χειμώνα. Με τα looks μάλιστα να χωρίζονται σε 3 σειρές, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε αυτή που σας καλύπτει:

002_lacoste_fw16-17_womenswear_look_book

Nautical look

90s αισθητική με ναυτικά στοιχεία συνδυασμένο με την σύγχρονη τεχνική του color blocking.

014_lacoste_fw16-17_womenswear_look_book

French flair

Οι κλασικοί κανόνες του τέννις επαναπροσδιορίζονται, μέσα από ρίγες, πιέτες και τον κεντημένο κροκόδειλο της Lacoste να μας μεταφέρει όλη την ιστορία του brand.

008_lacoste_fw16-17_womenswear_look_book

Zero degrees

Για άνεση που όμως δεν στερείται κομψότητας. «Ζεστά» υλικά και καθαρές γραμμές συνθέτουν το πιο σύγχρονο urban αποτέλεσμα.

Μαντεύετε ποια είναι η δική μας αγαπημένη;

[gallery-705790]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.