ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε τη ζιπ κιλότ μας τον χειμώνα;


MMEINTANI

15 Νοεμβρίου 2016

cover16901.jpg

Έχουμε ξαναπεί πως οι κανόνες στη μόδα έχουν πια απλουστευτεί, με όλα να είναι πολύ πιο ελεύθερα και όχι τόσο αυστηρά. Το γεγονός, για παράδειγμα, ότι ένα item όπως η ζιπ κιλότ μπορεί να θεωρείται πιο ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό κομμάτι, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να τη διαγράψουμε από τα χειμωνιάτικα looks μας. Χρειάζεται απλά να βρούμε τους τρόπους εκείνους για να τη φορέσουμε ώστε να μη δείχνει παράταιρη και να δένει αρμονικά με το συνολικό μας outfit.

Μία τρανή απόδειξη των παραπάνω είναι η νέα συλλογή του Tommy Hilfiger σε συνεργασία με τη Gigi Hadid, στην οποία βρίσκουμε δύο υπέροχες ζιπ κιλότ, μια denim και μια λευκή υφασμάτινη, οι οποίες μπορούν πολύ απλά και όμορφα να ενταχθούν στις χειμερινές μας εμφανίσεις.

cc-del1-wsw-ww-01-fw16-copy

  • Η denim ζιπ κιλότ της σειράς TommyXGigi είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για να συνδυάσουμε με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, τα οποία είναι το  νέο αγαπημένο trend των απανταχού fashionistas, ενώ το σύνολο μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα πιο ιδιαίτερο τοπ ή πουκάμισο, που θα δώσει μια πιο φανταχτερή πινελιά σε συνδυασμό με το τζιν ύφασμα της ζιπ κιλότ.

2016-12-07-_-tommy-fb-post-photo

  • Ναι, το λευκό ίσως να μην είναι η πρώτη μας επιλογή για τον χειμώνα, που οι φωτεινές αποχρώσεις μπαίνουν για λίγο στην άκρη, είναι όμως ο πιο εύκολος τρόπος να φωτίσουμε τα looks μας. Αφήστε που μπορεί να φορεθεί και το πρωί και το βράδυ, με ένα ωραίο πουλοβεράκι σε σκούρα απόχρωση ή ένα ζευγάρι ωραία ψηλοτάκουνα, αντίστοιχα.

picmonkey-collage

Denim ζιπ κιλότ & λευκή ζιπ κιλότ, Tommy Hilfiger

Τολμήστε λοιπόν να συμπεριλάβετε αυτό το τόσο αγαπημένο item και στα χειμωνιάτικα looks σας, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουν ένα πολύ ωραίο twist, σε σχέση με τα κλασικά παντελόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.