ΣΤΙΛ STYLING TIPS

10 ιδέες styling για το Σαββατοκύριακο


MMEINTANI

26 Νοεμβρίου 2016

abaca-553821-137.jpg

Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα όσα είδαμε αυτή την εβδομάδα για να περάσετε ένα super stylish διήμερο – και αν βγείτε για brunch, μην ξεχνάτε όλα τα ωραία looks που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Shopping

Αν αυτές τις μέρες ψάχνετε τρόπο να γεμίσετε τη shopping list σας, έχουμε ήδη δει τα SOS για τα winter looks μας. Κλασικά και αγαπημένα καμηλό πανωφόρια αλλά και κομμάτια με πολυτελή βελούδινη υφή που είναι ό,τι πιο hot φέτος δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. 

Styling

Αν είστε σαν κι εμένα λογικά θα λατρεύετε το total black ντύσιμο ή, τουλάχιστον, ένα πιο minimal styling, γι αυτό θυμηθείτε τους βασικούς κανόνες για να το πετύχετε. Ακόμη, θυμηθείτε το έξυπνο κόλπο που μπορείτε να κάνετε με ένα λευκό πουκάμισο για μια μοντέρνα και updated πινελιά στα looks σας. Τέλος, αν δεν το γνωρίζατε ήδη, αυτό το μυστικό σχετικά με το τρίτο κομμάτι που πρέπει να προσθέτουμε στο ντύσιμό μας είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει κάθε σας σύνολο. 

[gallery-715826]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.