ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 τρόποι για να δώσετε στιλ σε ένα απλό φόρεμα


MMEINTANI

1 Δεκεμβρίου 2016

d08b7019c3e003af3725a53264b5ed28.jpg

Με αυτή την αφορμή λοιπόν σκέφτηκα πώς θα μπορούσα να δώσω ένα ωραίο και διακριτικό twist και έτσι, παρακάτω θα δείτε τι αξεσουάρ χρησιμοποίησα για να το καταφέρω αλλά και πώς μπορείτε να το κάνετε κι εσείς.

Ένα χρυσό bracelet

Προσωπικό αγαπημένο μου fashion habit είναι να επιλέγω βραχιόλια και να τα φοράω πάνω από το εκάστοτε ρούχο. Ένα χρυσό cuff, για παράδειγμα, θα δώσει μια glam νότα σε ένα απλό κομμάτι, χαρίζοντας το τέλειο mix & match.

Layering με κολιέ

Μην περιοριστείτε σε ένα κρεμαστό για τον λαιμό, όταν μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερα μεταξύ τους. Εγώ διάλεξα δύο υπέροχα γούρια, μιας και πλησιάζουν γιορτές, μπορείτε όμως κάλλιστα να πειραματιστείτε και με πιο διαφορετικά designs.

Γούρια για τον λαιμό, Haniotis jewelry, Jyou.gr

Ρίξτε κάτι πάνω σας

Όχι φυσικά όταν βγείτε στο κρύο, σε εσωτερικό χώρο όμως μπορείτε άνετα να ρίξετε μια πασμίνα ή εσάρπα επάνω από το φόρεμά σας, δίνοντας μια ενδιαφέρουσα νότα που θα το κάνει να φαίνεται διαφορετικό και πιο stylish.

Πασμίνα, "My" Μαρία Γέρουλα, Jyou.gr

Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.