ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα αγαπημένα tips της fashion editor για το Σαββατοκύριακο


MMEINTANI

10 Δεκεμβρίου 2016

2560-3000.jpg

Αυτό το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκίνησε λοιπόν σκοπεύουμε να βάλουμε σε εφαρμογή όλα όσα μας κέντρισαν την προσοχή την ημέρα που πέρασε. Tips που μας χαρίζουν μια sexy νότα, μυστικά που μας κάνουν να φαινόμαστε πιο κομψές αλλά και όλα εκείνα τα κλισέ που συμπεριλαμβάνονται στο γιορτινό ντύσιμο, είναι μερικά από όσα είδαμε και θέλουμε να δοκιμάσουμε, πάντα αποφεύγοντας τα λάθη που μας αφαιρούν πόντους από το στιλ μας.

Styling

Δεν αρκεί μόνο να ψάχνουμε το πώς θα δείξουμε πιο λεπτεπίλεπτες (το βρήκαμε πάντως το μυστικό εδώ), πρέπει να γνωρίζουμε και τα μυστικά που θα απογειώσουν κάθε ντύσιμο. Από το πώς πρέπει να φοράμε τα αξεσουάρ μας μέχρι το ποια χρώματα ταιριάζουν με την απόχρωση των μαλλιών μας, όλα έχουν τον δικό τους ρόλο. Εκτός αν ανήκετε στις ταγμένες στο μαύρο, οπότε αυτά τα tips φτιάχτηκαν για εσάς. 

Shopping

Με τέτοιο καιρό, βγαίνουμε προς αναζήτηση των πιο ωραίων κομματιών που θα μας κρατάνε ζεστές και stylish. Τα απαραίτητα πουλοβεράκια δηλαδή που πρέπει όλες να έχουμε αλλά και ένα συγκεκριμένο item που ταιριάζει με όλα, είναι οι απόλυτοι σύμμαχοί μας. Και η τελική πινελιά βέβαια έρχεται με το clutch που θέλουμε να κρατάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ (έχετε δει πιο ωραίο;).

[gallery-715917]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.