ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το christmas look που θα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ


MMEINTANI

25 Δεκεμβρίου 2016

cover62960.jpg

Αυτό που χρειαζόμαστε λοιπόν είναι ένα κομμάτι που θα γίνει το key item της εμφάνισής μας και με εύκολο τρόπο (προσθέτοντας ένα διαφορετικό πανωφόρι ή ένα ωραίο αξεσουάρ) θα του αλλάξουμε εντελώς ύφος ανάλογα με το κάλεσμα ή την υποχρέωση που έχουμε να δώσουμε το "παρών". Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Ένα κομμάτι σε χρυσή απόχρωση. Είτε μία μεταλλιζέ φούστα, είτε ένα ωραίο χρυσό top, το σίγουρο είναι πως αρκεί ένα μόνο item σε αυτό το χρώμα για να βάλει το απαραίτητο glam touch στην εμφάνισή σας, χωρίς υπερβολές. Πώς μπορείτε να το φορέσετε:

Στο πρωινό xmas brunch με τις φίλες

Με ένα απλό πουλοβεράκι, ακόμα και σε σκούρα απόχρωση για μη δείχνει too much το όλο σύνολο, θα βάλει την απαραίτητη λάμψη στον πιο γιορτινό καφέ με τις φίλες σας αλλά και στη βόλτα που θα ακολουθήσει στα στολισμένα σημεία της πόλης.

Στο μεσημεριανό τραπέζι με την οικογένεια

Εδώ μπορείτε απλά να προσθέσετε ένα-δύο εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως μια ζώνη στη μέση, για να διαφοροποιήσετε λίγο το στιλ από την πρωινή βόλτα και να δείξετε ένα extra effort με αφορμή το γιορτινό κάλεσμα.

Στη βραδινή έξοδο με τους φίλους

Μόλις πέσει η νύχτα, μη διστάσετε να προσθέσετε κομμάτια όπως ένα εντυπωσιακό clutch σε έντονη απόχρωση, ένα ζευγάρι πιο ιδιαίτερα παπούτσια ή ένα ωραίο πανωφόρι.

Have fun κορίτσια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.