ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα κάνετε πιο ενδιαφέρον ένα απλό μαύρο φόρεμα


MMEINTANI

27 Ιανουαρίου 2017

abaca-566279-082.jpg

Το μαύρο φόρεμα εκτός από εύκολη λύση, το αγαπάμε γιατί είναι και ό,τι πιο απλό αλλά την ίδια στιγμή εντυπωσιακό μπορούμε να επιλέξουμε για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις, αφού πλέον δεν θεωρείται αμιγώς βραδινό κομμάτι αλλά φοριέται κυριολεκτικά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το παν είναι να ξέρουμε πώς θα το συνδυάσουμε σωστά αλλά και το να βρίσκουμε τακτικά καινούριους τρόπους styling ώστε το αποτέλεσμα να διαφέρει κάθε φορά.

Με ένα απλό μαύρο φόρεμα λοιπόν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε:

  • Δοκιμάστε να το φορέσετε κάτω από ένα φαρδύ πουλόβερ. Το πιο εύκολο layering για να αναδείξετε δύο κομμάτια ταυτόχρονα, με το αποτέλεσμα να μπορεί να σταθεί από το γραφείο μέχρι τον απογευματινό καφέ.

  • Ποντάρετε σε χρωματιστά αξεσουάρ. Εννοείται πως ένα μαύρο φόρεμα είναι ο απόλυτος καμβάς πάνω στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε ένα-δύο αξεσουάρ που θα κάνουν κοντράστ, είτε σε κάποιο έντονο χρώμα είτε σε μεταλλικές αποχρώσεις, για πιο chic σύνολο.

Μαύρο wrap φόρεμα, Vathos Apparel, Jyou.gr

  • Αν πρόκειται για φόρεμα σε στιλ lingerie, η λύση του να το φορέσετε πάνω από το αγαπημένο σας top μοιάζει μονόδρομος και είναι ίσως το πιο δυνατό trend της περσινής σεζόν που συνεbχίζεται και φέτος.

  • Στραφείτε σε ένα δοκιμασμένο κόλπο, έναν συνδυασμό που δείχνει αβίαστα chic και έχει τη σφραγίδα του πιο διάσημου top model. Για να μην πολυλογώ, προσθέστε ένα κομμάτι σε animal print, ως άλλη Kate Moss, και ετοιμαστείτε να δώσετε στο little black dress σας την πιο glamorous νότα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.