ΣΤΙΛ STYLING TIPS

4 κινήσεις που θα μετατρέψουν ένα απλό ντύσιμο σε statement


MMEINTANI

6 Φεβρουαρίου 2017

abaca-538762-211.jpg

Και όταν δεν απαιτεί να ξοδέψουμε το παραμικρό ή να φορέσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο, τότε είναι ακόμα καλύτερα. Οι 4 δικές μου αγαπημένες κινήσεις λοιπόν που σας προτείνω να δοκιμάσετε σήμερα κιόλας είναι οι εξής:

Η τεχνική του tucked in

Τα έχουμε ξαναπεί, το να πάρουμε 5 δευτερόλεπτα για να βάλουμε το κάτω μέρος του top μας μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα μας, μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνισή μας. Το συγκεκριμένο trick τονίζει την περιοχή της μέσης, κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και γενικά αφήνει να αναδειχτεί τόσο το top μας όσο και το ρουχο που επιλέγουμε να βάλουμε από κάτω.

Ή η δεύτερη εκδοχή της

Που είναι να βάλετε μόνο το μισό μέρος του top μέσα από το παντελόνι. Πόσο πιο cool μπορεί να γίνει αυτό το trend, πείτε μου.

Μανίκια που κρύβουν άλλα μανίκια

Γυρίζοντας τα μανίκια του jacket ή της ζακέτας σας προς τα πάνω, αφήνετε να φανούν τα μανίκια του top που φοράτε από μέσα, επιτυγχάνοντας ένα ωραίο κοντράστ ή mix&match, ανάλογα με το μοτίβο και το υλικό που διαθέτει το κάθε ρούχο σας.

Το πανωφόρι φορεμένο αλλιώς

Το ξέρω, με την πρώτη ματιά δείχνει κάπως άβολο να το πω, κάπως παράταιρο; Είναι όμως η κίνηση που κάνει κάθε κορίτσι του street style τις τελευταίες σεζόν και αξίζει να το δοκιμάσετε μόνο και μόνο για να τσεκάρετε αντιδράσεις. Γιατί ένα jacket ή μπουφάν που φοριέται σχεδόν "μισό", εκτός από το ότι τραβάει το βλέμμα αμέσως, σας κάνει να δείχνετε και ιδιαίτερα cool.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.