ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 κόλπα για να τονίζουμε σωστά τη μέση μας


MMEINTANI

11 Μαρτίου 2017

abaca-585036-051.jpg

Έτσι, δεν λέμε ποτέ όχι στα μικρά tips που μπορούν να αναδείξουν αυτό το σημείο του σώματός μας και παράλληλα να καμουφλάρουν κάποιο άλλο που μπορεί να μας προβληματίζει. Μερικά μικρά κόλπα που ξεχώρισα αυτή την εβδομάδα:

Το δοκιμασμένο trick για στιλ και κάλυψη μαζί

Η αγαπημένη συνήθεια που είχαμε στα 90s να δένουμε το πουκάμισο ή το jacket στη μέση, είναι η λύση που ψάχνουμε αν έχουμε θέμα με την περιφέρειά μας. Προσέξτε μόνο, το σημείο που θα το δέσετε να είναι η μέση και όχι οι γοφοί, γιατί έτσι θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αν έχετε πιο αθλητική σιλουέτα

Σε αυτή την περίπτωση θέλετε ένα κόλπο που θα τονίσει τη μέση και θα δημιουργήσει περισσότερο την αίσθηση της καμπύλης. Αυτό θα το καταφέρετε φορώντας το τοπ σας μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα, κάτι που είναι και μεγάλη τάση πια.

Για το πιο θηλυκό twist

Οι ζώνες φορεμένες πάνω από τα ρούχα είναι ένα από τα πρόσφατα trends που όμως έχουν ήδη καθιερωθεί. Φορεμένες πάνω από παλτό και πουλόβερ, τονίζουν τη μέση και κάνουν αυτά τα κομμάτια να μας προσθέτουν λιγότερο όγκο. Το ίδιο αποτέλεσμα έχουν και πάνω από loose φορέματα, όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε την αίσθηση της λεπτής μέσης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.