ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα κοσμήματα που θα ανανεώσουν το ανοιξιάτικο στιλ σας


TSVIGKOU

10 Απριλίου 2017

pandora-cover.jpg

Μαρία

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως όπως η διάθεσή μου, έτσι και η γκαρνταρόμπα μου συμβαδίζει απόλυτα με την κάθε εποχή. Αυτό σημαίνει ότι τον χειμώνα η ντουλάπα μου θα μπορούσε να αποτελεί τον παράδεισο του μίνιμαλ, με σκουρόχρωμα κομμάτια να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της, ενώ όσο ανοίγει ο καιρός, αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν εμβόλιμες κάποιες πιο ανοιχτές αποχρώσεις που φωτίζουν το ντύσιμό μου και με κάνουν να νιώθω περισσότερη ευφορία.

Αυτή την εποχή λοιπόν διανύω ακριβώς αυτή την φάση, αναζητώντας τόσο ρούχα σε λίγο πιο ανοιχτούς τόνους όσο και αξεσουάρ που θα δώσουν την απαραίτητη ένεση ζωντάνιας ακόμα κι αν τα outfits μου δεν είναι ό,τι πιο ανοιχτόχρωμο. Και κάπως έτσι νομίζω ότι ερωτεύτηκα τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια της συλλογής Hearts of PANDORA.

Με το μισό τους design να είναι η λαμπερή νότα πολυτέλειας που κάθε εμφάνιση χρειάζεται για να χαρακτηριστεί chic και το υπόλοιπο να χρωματίζεται σε έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια και το γαλάζιο ή πιο παλ όπως το κρεμ και το λιλά, τα bracelets της συλλογής Hearts of PANDORA είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να δώσουμε ένα twist που και κομψό θα είναι αλλά ταυτόχρονα θα δίνει και μια ζωντανή, νεανική νότα στο αποτέλεσμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα δαχτυλίδια της συλλογής. Είτε τα βεράκια είτε τα πιο φαρδιά κομμάτια, δίνουν τη δυνατότητα να τα συνδυάσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με άλλο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αν θέλετε μπορείτε να τα φορέσετε και όλα μαζί, όπως έκανα εγώ με το που τα είδα. Δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς.

Τίνα

Αν ρίξει κανείς μία ματιά στην ντουλάπα μου, θα καταλάβει ότι το χρώμα που επιλέγω κυρίως για τις πρωινές ή τις βραδινές εμφανίσεις μου είναι το μαύρο. Σπανιότερα κάνω τη διαφορά με ένα γκρι ή λευκό. Αυτή η μονοτονία στα χρώματα των outfits θέλω να σπάει, γι΄αυτό πάντα κάνω τη διαφορά με τα κοσμήματα που προσθέτω, τα οποία πραγματικά αλλάζουν όλο το look.

Τα κοσμήματα Pandora και συγκεκριμένα η σειρά "Radiant Shine" είναι αυτό που χρειάζεται το καθημερινό και σαφώς το βραδινό μου στιλ. Κύκλοι, τετράγωνα και τρίγωνα συνθέτονται μεταξύ τους και δημιουργούν απόλυτη γεωμετρία στην εμφάνισή μου. Tο shiny στιλ τους και το μινιμαλιστικό ύφος τους, χαρίζουν sparkling-chic διάθεση σην εμφάνισή μου, που ταιριάζει τόσο σε mornings όσο και στα πιο επίσημα, βραδινά look.

Πάντα προσθέτω αρκετά bangles στο χέρι μου, καθώς σε συνδυασμό με ένα μαύρο t-shirt ή ένα λευκό πουκάμισο, δημιουργούν statement. Από την άλλη τα διακριτικά σκουλαρίκια χαρίζουν μία πολυτέλεια στη συνολική μου εμφάνιση. Τέλος είμαι fan των δαχτυλιδιών και με τα Pandora μπορώ να κάνω το τέλειο mix and match για να απογειώσω το στιλ μου!



P.S: Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι, να μαυρίσω για να κάνουν ακόμα πιο έντονη αντίθεση, τα μεταλλικά κοσμήματα της Pandora με το δέρμα μου. Είναι σίγουρο ότι δε θα ξεχάσω να τα προσθέσω στη βαλίτσα μου. Άλλωστε κανένα outfit δεν αναδεικνύειται αν δεν προσθέσω την κατάλληλη πινελιά!

Αφροδίτη

"Florals? For Spring? Groundbreaking," είπε η Miranda Priestly στο Devil Wears Prada. Ωστόσο, τα floral σχέδια μπορούν να γίνουν groundbreaking, όταν έχουν κομψό design και συνδυαστούν με σωστό τρόπο. Για την ακρίβεια, τα κοσμήματα είναι αυτά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα look και στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για πολλά δαχτυλίδια, διακριτικά και μικροσκοπικά σχέδια αλλά και για fabulous βραχιόλια -τα οποία κάνουν comeback στη μόδα για τη φετινή άνοιξη. Αυτό που σκέφτομαι πάντα όταν πρέπει να διαλέξω με τι θα συνδυάσω το outfit μου, είναι πως ό,τι κι αν φορέσω, να νιώθω άνετη.

Δεν χρειάζεται να μοιάζουμε με άλλες γυναίκες για να νιώθουμε λαμπερές και σίγουρες για τον εαυτό μας, αφού η κάθε μία μας είναι ξεχωριστή. Μάλιστα, τώρα που η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ θέλω κάθε φορά που θα βγαίνω από το σπίτι για να αδράξω τη μέρα, είτε πάω στο γραφείο, είτε για βόλτα στον ήλιο, χρειάζομαι κάτι που θα με κάνει να νιώθω ο εαυτός μου και θα δίνει φρέσκο αέρα στην εμφάνισή μου.

Έχω αγάπη για οτιδήποτε περιλαμβάνει floral σχέδιο, πόσο μάλλον όταν μπορώ να συνδυάσω όσα περισσότερα κοσμήματα μπορώ. Στην περίπτωση της Fabulous Florals συλλογής της Pandora, τα σχέδια είναι αρκετά στιλάτα και κομψά, έτσι ώστε να μπορώ να φοράω πολλούς συνδυασμούς και να μην δείχνω 'φορτωμένη΄. Πιστεύω πως τα κοσμήματα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν το προσωπικό μας στιλ και να μας δώσουν αρκετή αυτοπεποίθηση. Γι' αυτό φορέστε τα αγαπημένα σας και βγείτε εκεί έξω!

www.pandorashop.gr

www.pandora.net

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.