Τα τζιν μας ταιριάζουν υπέροχα με ένα συγκεκριμένο χρώμα

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017
denim-and-brown-cover.jpg

Αν είστε σαν εμένα και δεν θέλετε να πάτε κατευθείαν στο άλλο άκρο που είναι τα έντονα χρώματα και τα παστέλ, το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε ένα σκούρο μεν, χρώμα δε, το οποίο ταιριάζει υπέροχα με το denim ύφασμα και δίνει ένα αρκετά μοντέρνο αποτέλεσμα.

Μιλάω για το καφέ χρώμα, σε όλες τις αποχρώσεις του, από το πιο σκούρο μέχρι το πιο ανοιχτό ταμπά, το οποίο κατά τη γνώμη μου μοιάζει σα να φτιάχτηκε για να το φοράμε με τζιν παντελόνια.

Αν δεν θέλετε να το φορέσετε στα ρούχα σας μπορείτε εύκολα να διαλέξετε αξεσουάρ σε αυτή την απόχρωση, όπως μία ωραία δερμάτινη καφέ τσάντα ή ένα ζευγάρι πέδιλα με καφέ λεπτομέρειες. 

Από ανοιχτό ταμπά μέχρι πιο έντονο καφέ, δεν υπάρχει περιορισμός στο ποια απόχρωση μπορείτε να επιλέξετε αφού αυτό είναι καθαρά θέμα του πόσο bold θέλετε να είναι το γενικό αποτέλεσμα

Και για να συμπληρώσετε ακόμα καλύτερα το look σας, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery ποια είναι τα παπούτσια που ταιριάζουν εξίσου σχεδόν με κάθε τζιν που έχουμε στη ντουλάπα μας και μπορούν να δώσουν άλλο αποτέλεσμα και ύφος κάθε φορά, ανάλογα με το υπόλοιπο styling. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα