ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα ρούχα που μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση


MMEINTANI

26 Απριλίου 2017

abaca-565094-060.jpg

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγουμε κάθε φορά έχουν μεγάλη σημασία για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού ουσιαστικά όλη η βιομηχανία της μόδας γύρω από αυτό κινείται, στο πώς θα πετύχουμε εμφανίσεις με αέρα, αυτοπεποίθηση και σιγουριά, οι οποίες θα φανερώνουν παράλληλα και το προσωπικό στιλ της καθεμίας.

Θυμηθείτε εδώ τους τρόπους για να βρείτε το signature style σας

 

[gallery-716418]

Ενώ λοιπόν είναι ωραίο να δοκιμάζουμε και να πειραματιζόμαστε με όποιο νέο trend μας τραβάει την προσοχή, πάντα θα υπάρχουν κομμάτια που ταιριάζουν γάντι στην προσωπικότητα και τη σιλουέτα μας. Ρούχα που μας βοηθούν να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία και να καμουφλάρουμε έξυπνα εκείνα που μας προβληματίζουν, είναι τα κομμάτια-κλειδιά ώστε το συνολικό μας στιλ να αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά

[gallery-716728]

Στη photo gallery σας έχω συγκεντρώσει τα βασικά κομμάτια που θα κάνουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας να αποκτήσουν αέρα και σιγουριά αλλά και items από την αγορά που θα σας βοηθήσουν να τα εντάξετε στο στιλ σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.