ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα σωστά ρούχα για να δείχνουμε κομψές στη ζέστη


MMEINTANI

17 Μαΐου 2017

loose-clothes.jpg

Γιατί εκτός από το ότι πρέπει να αρχίσουμε να αποχωριζόμαστε αγαπημένα κομμάτια όπως τα εφαρμοστά τζιν παντελόνια ή τα αγαπημένα μας jackets, υπάρχει και η ανάγκη να καμουφλάρουμε όποιο σημείο του σώματός μας μπορεί να μας αγχώνει.

Η πιο σωστή επιλογή που μπορούμε να κάνουμε ώστε να καλύψουμε και τα δύο παραπάνω ζητούμενα δεν είναι άλλη από τα ρούχα σε loose γραμμές. Είτε αυτό θα είναι μια αέρινη παντελόνα, είτε μια πουκαμίσα σε φαρδιά γραμμή ή ένα παντελόνι με flared τελείωμα, τα κομμάτια με πιο χαλαρή εφαρμογή είναι το κλειδί για άνετα σύνολα που και κομψά θα δείχνουν και δεν θα μας ενοχλούν με τη ζέστη.

[gallery-716868]

Επειδή όμως όλες ξέρουμε ότι τα φαρδιά ρούχα συνήθως μας προκαλούν και ένα μεγάλο άγχος καθώς προσθέτουν όγκο στη σιλουέτα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγετε αυτό σε περίπτωση που νομίζετε ότι δεν σας κολακεύουν.

Μια ζώνη στη μέση θα τονίσει τη φιγούρα σας εάν το top σας είναι αρκετά loose και νομίζετε ότι σας προσθέτει από το πλάι ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα σας κάνουν να μη νιώθετε ανασφάλεια με τη φαρδιά παντελόνα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.