ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα κοσμήματα που θα φέρουν exotic αέρα στο στιλ μας


8 Ιουνίου 2017

cuba-cover.jpg

Κάθε κομμάτι που προσθέτουμε στα σύνολά μας μπορεί να βάλει μια ιδιαίτερη νότα, να δώσει ένα διαφορετικό στιλ, να μας κάνει να νιώσουμε «άλλες». Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα κοσμήματα μπαίνουν σιγά σιγά στο επίκεντρο, αφού τα ρούχα γίνονται λιγότερα και πιο ανάλαφρα, αξίζει να ποντάρουμε σε items που ξέρουμε ότι θα απογειώσουν τόσο το στιλ όσο και τη διάθεσή μας.

Ακολουθώντας αυτό ακριβώς το concept, η νέα limited συλλογή της Folli Follie Kk Cuban Dream Line έρχεται να βάλει χρώμα, να δώσει ένταση και να αναβαθμίσει τα summer looks μας με τον πιο pop τρόπο, μέσα από κομμάτια που με το που τα φοράμε νιώθουμε την ενέργειά τους και μας δίνουν άλλον αέρα.

Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι λιγότερο άλλωστε, αφού η έμπνευση για τη συγκεκριμένη κολεξιόν δεν είναι άλλη από την Κούβα, το μέρος που αναβλύζει χρώμα, ομορφιά, ζωντάνια! Σχέδια που αποπνέουν φρεσκάδα και αναλαμβάνουν να δώσουν μια λάμψη στα looks μας, μας μεταφέρουν νοητά στο εξωτικό αυτό μέρος που ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει και η διάθεση βρίσκεται πάντα στα ύψη.

Σε απόλυτα καλοκαιρινό κλίμα, οι τυρκουάζ και κοραλλί αποχρώσεις μας ανοίγουν ένα «παράθυρο» στον ήλιο και τη θάλασσα που χαρακτηρίζουν τα καλοκαίρια μας και γίνονται οι πιο μοντέρνες προσθήκες στις εμφανίσεις μας μέσα από designs που ακολουθούν τις πιο ωραίες τάσεις της σεζόν, όπως τα chokers ή τα κρεμαστά για τον λαιμό με δερμάτινες λεπτομέρειες.

Η συλλογή συμπληρώνεται με κομψά κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια με εντυπωσιακά και χρωματιστά μοτίφ, δεμένα με επιχρυσωμένο ασήμι και άλλα ιδιαίτερα υλικά, δίνοντάς μας μια γεύση για το πώς θέλουμε να είναι το καλοκαίρι μας φέτος: γεμάτο κομψότητα, χρώμα και ιδιαίτερα items που μπορούν να φορεθούν τόσο στα πρωινά μας σύνολα όσο και στις βραδινές μας εξόδους, είτε στο νησί είτε στην πόλη.

Οι εντυπωσιακές τους αποχρώσεις άλλωστε ταιριάζουν τόσο όμορφα με τα χρώματα του καλοκαιριού - φανταστείτε σαν μέρος ενός total white συνόλου αλλά και με ένα μάξι μαύρο φόρεμα και μια αέρινη εσάρπα. Οι συνδυασμοί και οι επιλογές είναι αμέτρητες, όλες όμως έχουν ένα κοινό στοιχείο, που δεν είναι άλλο από τον exotic και πολύ chic αέρα που χαρίζουν στα summer outfits μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.