ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε το καφτάνι εκτός παραλίας


MMEINTANI

4 Ιουνίου 2017

kaftans.jpg

 

Συνδυάστε το με μία μεγάλη τσάντα και ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια, όπως οι εσπαντρίγιες ή τα flatforms, για ένα cool και πρακτικό σύνολο που θα σας βολε΄ψει για την πρωινή βόλτα ή τις υποχρεώσεις σας μέσα στην πόλη.

Shape savers!
Βρήκαμε το μαγιό που θα αλλάξει τη σιλουέτα μας

Για να κάνετε το outfit με το καφτάνι σας να δείχνει κάπως πιο απογευματινό ή βραδινό, αλλάξτε τα παπούτσια και επιλέξτε ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι, είτε σε μεταλλιζέ αποχρώσεις είτε με ελάχιστο τακούνι, το οποίο θα το διαφοροποιήσει από το να δείχνει τόσο πρωινό.

jenny.gr

 

 

Summer passion kaftan

Summer passion Kaftan, KAFTANI (βρείτε το εδώ)

Extra tip: Αν διαθέτει άνοιγμα στο σημείο του ντεκολτέ, μπορείτε να το φορέσετε με ένα bralette από μέσα ή να κάνετε το τρικ του να προσθέσετε πολλά κοσμήματα στον λαιμό, δημιουργώντας ένα layering που θα καλύψει την περιοχή και θα τραβήξει και το ενδιαφέρον.

[gallery-716897]

Και τέλος ας μην ξεχνάμε την κλασική του χρησιμότητα που δεν είναι άλλη από το να το φοράμε επάνω από το μαγιό μας για τα πιο κομψά και elegant beachwear looks. Θυμηθείτε στην gallery από πάνω ποια μαγιό θα σας αναδείξουν σε πρωταγωνίστριες της παραλίας και συνδυάστε τα με το αγαπημένο σας καφτάνι για να κλέψετε την παράσταση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.