ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε 7 μεγάλα trends με μία μόνο κολεξιόν


MMEINTANI

13 Ιουνίου 2017

parthenis-cover.jpg

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που μια επωνυμία είναι ικανή να ξετυλίξει ένα ολόκληρο κουβάρι αναμνήσεων που μπορεί να μετράει χρόνια και να φτάνει μέχρι και σήμερα. Όπως αυτό που συμβαίνει με τον οίκο Parthenis, ένα brand που έχουν αγαπήσει γενιές ολόκληρες από τις αρχές του '70 και συνεχίζει να αποτελεί σταθερή αναφορά στην αναζήτηση ενός διαχρονικού, μίνιμαλ και κομψού στιλ - όλες μας θυμόμαστε τις γυναίκες στην οικογένειά μας να έχουν τουλάχιστον ένα κομμάτι με τη συγκεκριμένη υπογραφή.

Παραμένοντας πιστή στην άψογη ποιότητα και τις basic καθαρές γραμμές που μας έχει συνηθίσει, η οικογένεια Parthenis μας παρουσιάζει τη συλλογή Spring/Summer 2017, η οποία διανθίζεται με μοντέρνα στοιχεία που εμπνέονται από το Αμερικάνικο κολεγιακό στιλ και μας χαρίζουν μια κολεξιόν που ισορροπεί ανάμεσα στο διαχρονικό και το καινούριο.

Οι αναφορές που προέρχονται από τα αθλήματα γηπέδου είναι και το κλειδί που μας επιτρέπει να ακολουθήσουμε την μεγάλη τάση του athleisure ενώ η χρωματική παλέτα σε λευκό, ice blue, μαύρο και dusty pink είναι ίσως ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορούμε να επιλέξουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και ισορροπημένο, με μία old school αύρα που όμως μοιάζει τόσο σύγχρονη.

Ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως οι διακοσμητικές προσθήκες από φίλντισι κουμπιά και τα μεταλλικά νήματα σε μορφή πλέγματος αλλά και τα all time classic βαμβακερά Jersey της κληρονομιάς Parthenis, μας χαρίζουν σύνολα με μία old school αύρα που όμως μοιάζει τόσο σύγχρονη.

Παρακάτω θα δείτε τα looks που έχω ξεχωρίσει και πώς με αυτά μπορείτε να ακολουθήσετε 7 από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, για καλοκαιρινές εμφανίσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα από τις loose γραμμές, τις σοφιστικέ αποχρώσεις και τις μοντέρνες πινελιές.

Day to night

Φορέματα σε basic γραμμή που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, αλλάζοντας απλώς τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Συνδυάστε τα με ίσια παπούτσια για τα πρωινά σας looks ή με κοσμήματα σε χρυσές αποχρώσεις για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.

The neutrals

Οι ουδέτερες αποχρώσεις της άμμου ή της πούδρας ταιριάζουν υπέροχα στο καλοκαιρινό μας ντύσιμο και αναδεικνύουν το μαύρισμά μας.

Loose γραμμές

Τα structured tops είναι μεγάλη τάση και φέτος και δίνουν μία geometric αίσθηση στο στιλ μας. Συνδυάστε τα με κάτι πιο στενό στο κάτω μέρος ώστε να υπάρχει ισορροπία στο αποτέλεσμα.

Athletic chic

Φορέματα σε μίνι μήκος και αθλητική γραμμή αλλά και shorts με αέρινο design χαρίζουν ένα διακριτικό sex appeal στο look μας και μας επιτρέπουν να υιοθετήσουμε την τάση του athleisure χωρίς να χάνουμε τη θηλυκή μας ταυτότητα.

One-piece

Η πιο πρακτική λύση για σύνολα που εντυπωσιάζουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Πειραματιστείτε με τα αξεσουάρ που θα τα συνδυάσετε ώστε να δώσετε διαφορετικό ύφος κάθε φορά.

Pajamas style

Η πιο αγαπημένη τάση των τελευταίων σεζόν φοριέται και φέτος το καλοκαίρι και αποπνέει τα απαραίτητα relaxed vibes που όλες θέλουμε για τις summer εμφανίσεις μας.

Waist point

Η τονισμένη μέση είναι ένας εύκολος και πολύ κομψός τρόπος για να αναδείξουμε τη θηλυκή μας σιλουέτα και βάζει μία ωραία πινελιά σε κάθε ντύσιμο, τονίζοντας τις καμπύλες μας και επιτρέποντάς μας να δώσουμε ένα παιχνίδισμα στο outfit μας.

Φωτογραφίες: Christos Tzimas

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.