ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα μαγιό για να δείχνετε υπέροχη ανάλογα με το στιλ σας


MMEINTANI

19 Ιουνίου 2017

riviera-1.jpg

Το όνειρο κάθε γυναίκας λοιπόν όταν βγαίνει προς αναζήτηση του κατάλληλου μαγιό είναι ένα brand που θα τα συνδυάζει όλα, με μεγάλη γκάμα επιλογών και σχεδίων που απευθύνονται σε διαφορετικά στιλ και προτιμήσεις. Με λίγα λόγια, για άλλο ένα καλοκαίρι η συλλογές της Calzedonia φαντάζουν μονόδρομος, αφού όπως θα δείτε και παρακάτω υπάρχουν προτάσεις για κάθε μα κάθε στιλ.

Για rock & glamorous εμφανίσεις

ROCK VIBES

ROCK VIBES. Ένα μπικίνι σε κλασικό μαύρο χρώμα με διάτρητα cut-outs δίνει την απαραίτητη ροκ νότα στην εμφάνισή σας στην παραλία.

SHINING WAVES

SHINING WAVES

SHINING WAVES. Η λάμψη θέλουμε να μας ακολουθεί ακόμα και στις διακοπές επομένως τα μαγιό σε μεταλλιζέ αποχρώσεις ανήκουν στα must-have κομμάτια της beach bag μας.

Για διαχρονικά κομψό αποτέλεσμα

ONE PIECE. Τα ολόσωμα μαγιό κάθε σεζόν γίνονται όλο και πιο updated χαρίζοντάς μας αποτέλεσμα από διαχρονικά κομψό έως και sexy, ανάλογα με το design που θα επιλέξουμε.

Για τις trendsetters

ETHNIC WORLD

ETHNIC WORLD

ETHNIC WORLD. Prints εμπνευσμένα από το ethnic στοιχείο δίνουν μια δόση χρώματος και ζωντάνιας στα looks μας.

TROPICAL MOOD. Τροπικά μοτίβα μας ταξιδεύουν σε εξωτικά μέρη και ενισχύουν το summer mood μας.

Για μια δόση sex appeal

ΚΟΡΔΟΝΙΑ. Τα μαγιό με λετπομέρειες από κορδόνια που αγκαλιάζουν το σώμα γίνονται ο πιο sexy σύμμαχος για αισθησιακό αποτέλεσμα που παραμένει chic.

CROPPED TOPS. Παιχνιδιάρικα και αρκετά μοντέρνα, φέρνουν μία δόση από street style στο beach look μας αφού δανείζονται ένα από τα πιο stylish tops.

Η σωστή κάλυψη

BEACHWEAR CODE. Τα κομμάτια που μας προσφέρουν την απαραίτητη κάλυψη και ταυτόχρονα δημιουργούν ανάλαφρα και πολύ up to date σύνολα, είτε στην παραλία είτε στη βόλτα μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.