ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το ντεκολτέ που ταιριάζει στο μικρό στήθος


MMEINTANI

17 Ιουνίου 2017

cover76286.jpg

Ο κάθε σωματότυπος έχει τα κομμάτια που του ταιριάζουν καλύτερα και σήμερα, κάνοντας focus στις πιο πετίτ ή αθλητικές σιλουέτες χωρίς πολλές καμπύλες, θα δούμε μία λαιμόκοψη που ταιριάζει αποκλειστικά σε αυτές, καθώς σε μεγαλύτερο στήθος θα έδειχνε κάπως άκομψη.

Τα tops και τα φορέματα με πολύ βαθύ ντεκολτέ είναι το design εκείνο που σε ένα πιο μικρό στήθος μπορεί να δείξει όμορφο, χωρίς να είναι προκλητικό ή επίφοβο για... ατυχήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα επιλέγουν πολλές κοπέλες με αυτόν τον σωματότυπο - αντίστοιχα, οι γυναίκες με περισσότερες καμπύλες έχουν άλλα κομμάτια που μπορούν να φορέσουν καλύτερα.

[gallery-717049]

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε αρκετά looks με ρούχα σε αυτό το στιλ καθώς και το πώς "στρώνουν" επάνω στο σώμα, ώστε να αρχίσετε να τα εντάσσετε και στα δικά σας σύνολα, εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών.

EXTRA TIP

Συνδυάστε τα με ένα ωραίο layering από κρεμαστά στον λαιμό, καθώς είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα κάνετε να τραβήξουν την προσοχή και ταυτόχρονα να κάνετε την περιοχή του θώρακα να δείχνει λιγότερο εκτεθειμένη με αυτή τη λαιμόκοψη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.