ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ένα συχνό λάθος όταν φοράμε φόρεμα ή φούστα


MMEINTANI

5 Ιουλίου 2017

dress.jpg

Ακόμα και το πιο ωραίο κομμάτι να έχουμε φορέσει όμως, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να καταστραφεί εντελώς αν κάνουμε τη λάθος επιλογή παπουτσιών. Και το καλοκαίρι ειδικά αυτό είναι αρκετά εύκολο, αφού υπάρχει ένα στιλ που κανονικά δεν φοριέται και τόσο πολύ έξω, είναι όμως τόσο άνετο που το επιλέγουμε συχνά.

Ο λόγος φυσικά για τα flip flops. Οι κλασικές σαγιονάρες είναι πολύ εύκολο να ενταχθούν στα looks μας και εκτός σπιτιού, ακριβώς επειδή είναι τόσο άνετες. Δεν είναι όμως chic και για αυτό καλό θα ήταν να τις αποφεύγουμε, εκτός φυσικά αν προορισμός μας είναι η παραλία.

Δείτε εδώ με ποια παπούτσια ταιριάζουν υπέροχα οι summer skirts μας

[gallery-717111]

Και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε καθώς οι επιλογές που μπορούμε να κάνουμε ώστε να νιώθουμε το ίδιο ακριβώς άνετα όταν περπατάμε μέσα στην πόλη, είναι πολλές. Όπως θα δείτε στην παραπάνω gallery, τα φλατ παπούτσια που μπορούμε να συνδυάζουμε με τις φούστες και τα φορέματά μας είναι πολλά και διάφορα, επομένως οι σαγιονάρες ας μένουν εντός σπιτιού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.