ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τρεις τρόποι για να καμουφλάρετε την περιφέρεια


MMEINTANI

16 Ιουλίου 2017

waist.jpg

Ένα από τα πιο συχνά μας προβλήματα είναι φυσικά η περιφέρεια. Τα λεγόμενα love handles, εκείνο το σημείο που δεν προλάβαμε να γυμνάσουμε τον χειμώνα, έρχεται τώρα το καλοκαίρι και μας φορτώνει ακόμα μια έννοια. Δεν χρειάζεται όμως, αφού όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το κλέψουμε, στιλιστικά τουλάχιστον.  

1. Φορέματα σε ίσια γραμμή

Δεν διαγράφουν, μας κρατάνε δροσερές και κάνουν και τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα, ακριβώς επειδή σαν ρούχα έχουν πιο loose γραμμή και περισσότερο όγκο, οπτικά. Συνδυάστε τα με φλατ σανδάλια ή με εσπαντρίγιες με ελάχιστο τακούνι και αν θελήσετε να προσθέσετε κάποια ζώνη, καλύτερα να είναι στο σημείο εκάτω από το στήθος και όχι στη μέση, καθώς έτσι θα χαθεί όλο το νόημα. 

[gallery-717200]

2. Ψηλόμεσα σορτς και φούστες

Τα high-waisted κομμάτια είναι λογικό να καλύπτουν το συγκεκριμένο σημείο, αυτό της περιφέρειας, με τρόπο εύκολο και πολύ κομψό. 

[gallery-717202]

3. Τα tops σε boxy γραμμή

Ο λόγος που κολακεύουν είναι η χυτή γραμμή τους, η οποία δε διαγράφει τη μέση και δημιουργεί την αίσθηση πιο αρμονικής φιγούρας. Συνδυάστε τα με κάτι λίγο πιο εφαρμοστό από κάτω για να μην προσθέσετε έξτρα όγκο στο look σας.

[gallery-717201]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.