ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα ψωνίσετε σαν πραγματική fashion expert


MMEINTANI

24 Ιουλίου 2017

mikuta-wearing-verge-girl-1-copy.jpg

Εμείς τα κορίτσια λοιπόν γνωρίζουμε καλά ότι μία ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας πού και πού είναι απαραίτητη, ειδικά όταν πρόκειται για super sos περιστάσεις όπως οι καλοκαιρινές μας διακοπές για παράδειγμα. Όχι μόνο επειδή πρόκειται να φύγουμε και θέλουμε να έχουμε στη βαλίτσα μας ό,τι πιο μοντέρνο και stylish αλλά και επειδή οι καλοκαιρινές διακοπές συνήθως συμπίπτουν με την περίοδο των εκπτώσεων.

Από εκεί και πέρα, αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς για να εκμεταλλευτούμε και τα δύο αυτά στοιχεία στο φουλ, είναι να στραφούμε στον shopping προορισμό που θα μας καλύψει σε όλα τα παραπάνω.

Προσωπική μου επιλογή λίγο πριν αφήσω πίσω μου το γραφείο και ξεκινήσω τις βόλτες μου στα νησιά, ήταν το Koolfly. Λίγο οι εκπτώσεις που μπορεί να βρει κάποιος εκεί – και που τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές φτάνουν έως και -70%, λίγο η μεγάλη ποικιλία σε κάθε κατηγορία, από tops και φορέματα μέχρι παντελόνια και παπούτσια, δεν χρειαζόμουν και πολλούς λόγους παραπάνω.

Και για να σας δώσω και μια μικρή έμπνευση πριν ξεκινήσετε το online shopping, παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα από τα looks που μπορείτε να συνθέσετε με τα πράγματα που διάλεξα και νομίζω θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη τόσο στις διακοπές όσο και σε χαλαρές βόλτες μέσα στην πόλη.

Το κομμάτι πασπαρτού. Οι τζιν ολόσωμες φόρμες δεν κάνουν απλώς comeback στο στιλ μας αλλά φοριούνται είτε το πρωί με ένα ζευγάρι αθλητικά και ένα T-shirt από μέσα, είτε το βράδυ που, για ακόμα πιο πρακτικό καλοκαιρινό στιλ, μπορείτε να την φορέσετε σε συνδυασμό με το ολόσωμο μαγιό σας - so cool!

Τζιν σαλοπέτα, Glamorous, Koolfly.com
(από 72,00 € - 42,90 €)

Άνεση και στιλ. Τα backpacks είναι απαραίτητα κομμάτια για το στιλ μας τις τελευταίες σεζόν, αφού χαρίζουν χαλαρό και laidback ύφος στα looks μας και παράλληλα χωράνε όλα τα απαραίτητα, είτε έχουμε ως προορισμό την παραλία είτε απλα απολαμβάνουμε τη βόλτα μας και θέλουμε ελευθερία κινήσεων. Εγώ που θέλω πάντα να βάζω και μια θηλυκή πινελιά, επέλεξα τον συνδασμό μπεζ και κόκκινου χρώματος και νομίζω δεν πρόκειται να το αποχωριστώ φέτος.

Μπεζ σακίδιο, Herschel Supply Co., Koolfly.com
(από 109,99 € - 86,90 €)

Beauty stuff. Όσο αγαπώ το ωραίο στιλ, άλλο τόσο αγαπώ και ένα όμορφο beauty look, στις διακοπές μου όμως σπάνια θα επιλέξω να κάνω ένα φουλ μακιγιάζ. Ωστόσο, ένα κραγιόν σε έντονη απόχρωση δεν λείπει ποτέ από πάνω μου, αφού με μία κίνηση δείχνει αμέσως πιο λαμπερή και περιποιημένη. Η απόχρωση 408 της 3ΙΝΑ νομίζω χαρίζει ζωντάνια και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα στο λεπτό γι' αυτό και δεν μπόρεσα να της αντισταθώ.

Ματ κραγιόν, 3ΙΝΑ, Koolfly.com
(7,95)

Sneakers. Ναι, τα ψηλοτάκουνα είναι δεύτερη φύση μου στη δουλειά και στην πόλη αλλά στις διακοπές σπάνια θα με δει κανείς με κάτι άλλο εκτός από sneakers ή flip flops. Τα συγκεκριμένα αθλητικά της Superga με κέρδισαν με βασικό λόγο την ρομαντική τους απλοχρωση που νομίζω ότι ταιριάζει και με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας μου χωρίς να δεσμεύει.

Αθλητικά παπούτσια, Superga, Koolfly.com
(από 58,99 € - 43,90 €)

Αν έχουμε παρόμοιο στιλ νομίζω θα σας αρέσουν, αν όχι, σίγουρα θα βρείτε τα δικά σας αγαπημένα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.