ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα playsuits φοριούνται ακόμα μέσα στην πόλη


MMEINTANI

30 Αυγούστου 2017

playsuit84218.jpg

Accessories: Τα πιο stylish κορίτσια επιλέγουν να συνδυάζουν τα playsuits με μια τσάντα που προσθέτει ένα εξίσου ανέμελο χαρακτήρα στο outfit. Οι crossbody τσάντες είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, αφού εκτός από μεγάλη τάση για φέτος, διαθέτουν και πρακτικό χαρακτήρα που σας αφήνει τα χέρια ελεύθερα.

[gallery-716813]

Παπούτσια: Τα ψηλοτάκουνα δεν είναι και το καλύτερο ταίρι για ένα playsuit, καθώς το αποτέλεσμα πολλές φορές μπορεί να "χτυπάει" κάπως άσχημα. Επιλέξτε ένα ζευγάρι biker boots τα οποία θα σας προσφέρουν στιλ και άνεση ή φορέστε τα αγαπημένα σας oxfords ή brogues, για το πιο updated στιλ. Αν θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε λίγο τακούνι, ένα ζευγάρι mules είναι πολύ πιο καλή επιλογή από ένα ζευγάρι 10ποντα, για παράδειγμα.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διαλέξετε την ολόσωμη φόρμα που σας ταιριάζει

Fashion tricks: Για να δώσετε σε ένα playsuit πιο σοβαρό χαρακτήρα, η λύση δεν είναι άλλη από ένα κομψό blazer ή ένα ελαφρύ leather jacket.

[gallery-716490]

Και φυσικά, μην ξεχνάμε ότι το αμέσως επόμενο βήμα από τα πιο ανάλαφρα ολόσωμα φορμάκια είναι η κλασική σαλοπέτα, είτε στην all time chic μαύρη εκδοχή της είτε σε σχέδια από denim ή με ρίγες, για παράδειγμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.