ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα key-pieces για μοντέρνα και cool σύνολα


MMEINTANI

19 Σεπτεμβρίου 2017

overalls.jpg

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετό, σε καμία περίπτωση, κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε εύκολα επιλέγοντας τα σωστά κομμάτια που θα μας χαρίσουν τα πολυπόθητα cool vibes.

Ξεκινώντας από κάτι αρκετά εύκολο και πρακτικό, όπως είναι η ολόσωμη φόρμα από τζιν ύφασμα, ένα κομμάτι που αποτελεί από μόνο του κανονικό outfit και το μόνο που χρειάζεται για να αναδειχτεί είναι κάποιο κόσμημα ή ένα ωραίο πανωφόρι από πάνω, όπως ένα bomber jacket.

[gallery-717496]

Και μιας και ανέφερα τα bomber jackets, τα απόλυτα pieces για να βάλουμε μια νότα από athleisure στις εμφανίσεις μας, ο τρόπος για να αποφύγουμε να δείχνει το στιλ μας εντελώς αθλητικό είναι κάτι τόσο απλό όσο το να φορέσουμε ένα πιο ντελικάτο και θηλυκό tank top από μέσα - αν είναι και σε απόχρωση που κάνει contrast, ακόμα καλύτερα.

Έπειτα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο πιο αγαπημένο και κλασικό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας, το τζιν παντελόνι, που με ένα ωραίο και απλό πουλόβερ από πάνω μπορεί να πάρει τον πιο cool χαρακτήρα και να μας δώσει ένα από τα πιο ευκολοφόρετα looks για μέσα στην πόλη και για διάφορες περιστάσεις μέσα στη μέρα μας.

[gallery-717510]

Φωτογραφίες από το event παρουσίασης της LIDL Hellas για τη σειρά Esmara by Heidi Klum

Όλα αυτά τα essentials μπορείτε να τα βρείτε στη σειρά Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City, τη συλλογή ρούχων που υπογράφει το supermodel Heidi Klum σε συνεργασία με τα Lidl, τα οποία θα μπορείτε να βρείτε και στα 219 καταστήματα της Lidl Hellas από τις 18 Σεπτεμβρίου, για τα πιο cool και budget friendly σύνολα για ντύσιμο με laidback στιλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.