ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 τρόποι για να φορέσουμε το τζιν μας


MMEINTANI

24 Σεπτεμβρίου 2017

denim-2.jpg

Shopping guide: Τα τζιν μετά τις διακοπές

[gallery-717347]

Τώρα που φθινοπωριάζει λοιπόν, δείτε παρακάτω 4 τρόπους για να το φορέσετε με απλό και εύκολο τρόπο, χωρίς να σπαταλάτε πολλές ώρες μπροστά στη ντουλάπα, ανάλογα πάντα με την ώρα της ημέρας.

ΠΡΩΙ

Επιστρατεύστε ένα τοπ με λίγο ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως cropped ή off the shoulders και συνδυάστε το με ένα ανάλαφρο denim jacket ή ένα τζιν πουκάμισο, αν θέλετε να ακολουθήσετε την τάση του double denim.

ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Με ένα πιο αυστηρό blazer και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή με παπούτσια που ναι μεν έχουν τακούνι αλλά δεν κουράζουν, όπως είναι τα block heels, το τζιν σας θα πάρει business χαρακτήρα και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμα και σε επαγγελματικά meetings.

Τα παπούτσια που δείχνουν ωραία με κάθε outfit για τη δουλειά

[gallery-716522]

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ένα ζευγάρι sexy ψηλοτάκουνα, όπως ένα σχέδιο με κορδόνια ή με κάποια άλλη λεπτομέρεια όπως ένα ιδιαίτερο τακούνι, θα κάνουν το τζιν σας ιδανικό για περιστάσεις όπως ένα early drink. Αν πάλι το πρόγραμμά σας έχει περπάτημα ή κάποια βόλτα, ποντάρετε στα sneakers σας και απλά συνδυάστε το τζιν σας με ένα εντυπωσιακό πανωφόρι, όπως ένα μεταξωτό κιμονό, για παράδειγμα.

ΒΡΑΔΥ

Κοσμήματα και lingerie tops μπαίνουν στο βραδινό στιλιστικό παιχνίδι και κάνουν το τζιν παντελόνι μας να δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό. Τώρα μάλιστα που ο καιρός δροσίζει σιγά σιγά, μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας με μια cozy ζακέτα - είπαμε, αυτά τα 3 ρούχα μαζί μας χαρίζουν το πιο θηλυκό signature look για το φθινόπωρο.

EXTRA TIP

Επειδή οι περισσότερες στη ντουλάπα μας έχουμε τουλάχιστον ένα cropped τζιν αλλά και επειδή πολλές συνηθίζουμε να γυρνάμε τα ρεβέρ από τα κανονικά μας jeans, μην ξεχνάτε το τιπ με τα παπούτσια που σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν τα πόδια μας να δείχνουν πολύ πιο μακριά.

Ο τρόπος για να δείχνουμε πιο ψηλές με cropped παντελόνια

[gallery-716773]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.