ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι 5 κανόνες του effortless στιλ


MMEINTANI

20 Οκτωβρίου 2017

abaca-609060-104.jpg

Το μόνο που χρειάζεται είναι να θυμόμαστε μερικά μικρά tips που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε, σε συνδυασμό πάντα με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν, όσον αφορά το πρώτο σκέλος;

#1 Ανακαλύψτε το signature style σας

Εκείνο το στιλ δηλαδή που είναι "εσείς", που καταφέρνει να αποτυπώσει την προσωπικότητά σας και να εκφράσει με τον πιο εύκολο τρόπο το πώς σας αρέσει να ντύνεστε, δημιουργώντας τη δική σας στιλιστική σφραγίδα.

8 βήματα για να βρείτε το signature style σας

[gallery-716418]

#2 Βρείτε ένα uniform look

Η «στολή» όπως λέμε στο χώρο της μόδας, είναι ένα safe σύνολο που ξέρουμε πως ό,τι και να γίνει θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Για κάποια μπορεί να είναι ένα απλό μαύρο φόρεμα, για κάποια άλλη ένα τζιν παντελόνι και ένα φαρδύ πουλόβερ.

Το signature look για τις αρχές φθινοπώρου

[gallery-717400]

#3 Αγαπήστε τα neutrals

Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλοι οι fashion experts: τα γήινα και πιο neutral χρώματα είναι πάντα μια καλή επιλογή για εμφανίσεις που αποπνέοουν έναν σοφιστικέ αέρα και κάνουν το look μας να δείχνουν πιο "ακριβό". Γενικά, όσο πιο μίνιμαλ τόσο πιο chic.

Οι λόγοι που το minimal look θα είναι πάντα ό,τι πιο chic

[gallery-716582]

#4 Εμπνευστείτε από το αντρικό στιλ

Δεν είναι μυστικό, το αντρικό στιλ μοιάζει πολλές φορές τόσο πιο απλό από το γυναικείο αλλά ταυτόχρονα και τόσο πιο effortless, με την καλή έννοια του όρου. Το less is more κολλάει αρκετά εδώ και σίγουρα είναι μια καλή τακτική που μπορούμε να κλέψουμε από την αντρική γκαρνταρόμπα

#5 Ποντάρετε στη μονοχρωμία

Κοντεύω να καταντήσω γραφική στο πόσο υποστηρίζω τα monochrome looks αλλά, όπως είπαμε παραπάνω και για τα neutrals, είναι ο σίγουρος δρόμος για μια σιλουέτα που δείχνει πιο κομψή, πιο chic και πιο elegant.

5 tips για εσάς που λατρεύετε το total black

[gallery-715804]

Δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε μόνο για total εμφανίσεις σε μαύρο χρώμα, η μονοχρωμία σε οποιαδήποτε απόχρωση - εντάξει, να μην είναι και ιδιαίτερα έντονη, είναι το κλειδί για ένα εύκολο και effortless αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.