ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς μπορεί να δείξει chic το διχτυωτό καλσόν


MMEINTANI

20 Νοεμβρίου 2017

street-fashion-waw1718-133.jpg

Ο λόγος για τα διχτυωτά καλσόν και καλτσάκια, τα οποία από πέρσι κιόλας βλέπουμε να έχουν επιστρέψει και πάλι για να διεκδικήσουν τη δική τους θέση στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Αποκλειστικά με total looks

Και όπου total, εννοώ τα ρούχα μας να τηρούν μια σχετική μονοχρωμία, αφού αν συνδυάσουμε και πολλά χρώματα και δίχτυ στο ίδιο σύνολο, το αποτέλεσμα θα είναι κάπως φανταχτερό - και όχι με την καλή έννοια.

Σε μικρές δόσεις

Η πιο εύκολη επιλογή που όμως μπορεί να δώσει μεγάλο αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα ζευγάρι διχτυωτά καλτσάκια και αφήστε τα να φανούν γυρνώντας τα ρεβέρ του παντελονιού σας. Ο συγκεκριμένος τρόπος σάς επιτρέπει να το φορέσετε τόσο με αθλητικά όσο και με ψηλοτάκουνα, αφού πρόκειται για μικρό detail έτσι κι αλλιώς.

[gallery-717868]

Προσοχή. Αυτό που σε κάθε περίπτωση προτείνω να αποφύγετε είναι να συνδυάσετε διχτυωτό καλσόν με φόρεμα ή φούστα σε κοντό μήκος και ψηλοτάκουνα, ειδικά το πρωί. Για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε ακόμα:
Φορέστε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια με αυτό το κόλπο

[gallery-694753]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.