ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ο κόσμος στα χέρια σου


Τζένη Μπαλατσινού

27 Νοεμβρίου 2017

mg-3072.jpg

Αυτό τον καιρό, ίσως γιατί όταν μπαίνει ο βαθύς χειμώνας εγώ ονειρεύομαι ταξίδια, θέλω να σας μιλήσω για τις τσάντες Alviero Martini 1ᴬ Classe. Η νέα τους συλλογή για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2017, όχι μόνο ταιριάζει με κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα χάρη στις απαλές αποχρώσεις και στα ισορροπημένα σχήματα (που σίγουρα όμως αναδεικνύουν κάθε ντύσιμο, αρκεί να σας πω ότι μπορείτε να βρείτε από γεωμετρικές τσάντες, tote bags και backpacks), αλλά και σε κάνουν να ονειρεύεσαι oriental χειμερινούς κήπους, με πολύχρωμα λουλούδια, τα οποία φυσσά ελαφρώς ο αέρας και τροπικά πολύχρωμα πτηνά.

Κάθε τσάντα αποτελεί και ένα αφιέρωμα στην πόλη των λουλουδιών, στην κομψότητα και στην αισθητική των αναλογιών, ενώ ακόμα και ένα μη εξοικιωμένο μάτι, μπορεί να παρατηρήσει την προσοχή που έχει δωθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια. Απλά δείτε τα μεταλλικά εξαρτήματα, το δέρμα και τα χερούλια από print πύθωνα, αλλά και το μεταλλικό λογότυπο από σμάλτο στις maxi shopping bags και στις mini Bloom Life crossbody bags, το οποίο περιλαμβάνει το νέο floral μοτίβο της συλλογής.

Όσο αφορά στα χρώματα, οι αποχρώσεις στις οποίες κινείται η συλλογή είναι το σοκολατί, το μπορντώ και το μουσταρδί, τα οποία εναλλάσονται με ζωντανά χρώματα. Στα favorites μου μπαίνει το Geo print, που μπορείς να το δεις στην κλασσική, την Tortora και την σκουρόχωμη εκδοχή του.

Αγαπημένες επίσης είναι οι κλασσικές shopping bags, οι οποίες έχουν πιο δυναμικούς χρωματικούς συνδυασμούς και αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε μέρα - μου αρέσει να τις φοράω στον ένα ώμο και να δίνω ένα πιο sporty & classy υφος στο ντύσιμό μου.
Με τι μπορείτε να τις συνδυάσετε τις Alviero Martini 1ᴬ Classe τσάντες; Με τα πάντα, αλλά ωστόσο θα σας πρότεινα να κρατήσετε μία όταν είσαστε χαλάρα ντυμένες - με μία basic μπλούζα και ένα απλό παντελόνι ίσιας γραμμής. Ακόμα και αυτό το τόσο "ήσυχο" outfit αμέσως θα δείτε πόσο πολύ μπορεί να άλλαξει.
Εσάς ποια σας αρέσει; Περιμένω εντυπώσεις.
Ανακάλυψε περισσότερα για τη συλλογή Alviero Martini 1 Classe στα Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/PrimaClasseGreece/
Instagram: https://www.instagram.com/alvieromartini1classe_greece/

Κεντρική Διάθεση: MOTIVA FASHION
ΤΗΛ.: 210 7239974 EMAIL: [email protected]
www.motiva-fashion.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.