ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Τα 5 tips του Χάρη Ντάβλα για το τέλειο κοστούμι


23 Νοεμβρίου 2017

3q1a0030.jpg

#MyStyle: Τα μυστικά στιλ του Χάρη Ντάβλα

Ο ίδιος ζει και αναπνέει για τη μόδα κάτι που γίνεται ξεκάθαρο μέσα από κάθε στιλιστική του επιλογή, όπως αυτή που μας προτείνει σήμερα μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη και δεν είναι άλλη από ένα ωραίο, κομψό και all time chic total look.

Η γκαρνταρόμπα ενός σύγχρονου άνδρα δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη, εάν δεν περιλαμβάνει ένα καλό κοστούμι που να ταιριάζει σε print με το παλτό του, για ένα total look που τιμά την παράδοση του βρετανικού στιλ στα καλύτερά του. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τη σύγχρονη εκδοχή του assorted outfit, με μικρές λεπτομέρειες πουτο βοηθούν να ξεφύγει από τη γραφικότητα των προγόνων του και σας στέλνει κατευθείαν στη σφαίρα του καλοντυμένου, έξυπνου δανδή.

  • Διαλέξτε ένα ύφασμα σε σκούρο χρώμα, με print ή ύφανση που να ξεφεύγει από τις λεπτομερείς μικρογραφίες του καρό ή του paisley.
  • Οι chalk line λεπτομέρειες του παλτό δένουν άψογα με τις γεωμετρικές, σαφείς γραμμές στο κοστούμι, σε ένα σύνολο που μοιάζει φτιαγμένο να πηγαίνει πάντα και παντού μαζί. Παρόλα αυτά, είναι ένα ζευγάρι που μπορεί άνετα να ζήσει χωριστές ζωές, συνάπτοντας σχέσεις με τα υπόλοιπα κομμάτια στην ντουλάπα σας.
  • Η στενή γραμμή είναι ο κανόνας της σεζόν. Ακολουθήστε τον και θα σας χαρίσει άνετη κίνηση και αδιαπραγμάτευτο στιλ.
  • Γραβάτα, αξεσουάρ, pocket square, όλα θα πρέπει να είναι ήσυχα και σταθερά υποστηρικτικά στην δυναμική προσωπικότητα του συνόλου.
  • Επειδή το κοστούμι έχει όση επισημότητα χρειάζεται μία δυσκολη ημέρα στο γραφείο, τα παπούτσια που το συνοδεύουν οφείλουν να είναι άνετα και διακριτικά. Αυτά τα oxfords με τη μαλακή σόλα είναι ιδανικά για τη δουλειά.

THE LOOK

Κοστούμι και παλτό Antony Morato, πουκάμισο, pochette και γάντια Hackett όλα διαθέσιμα απο την Shop & Trade. Γραβάτα Brooks Brothers (διαθέσιμη στις Brooks Brothers boutiques). Γυαλιά οράσεως, Giorgio Armani (διαθέσιμα απο την Luxottica), Οxford shoes Perla Pura (διαθέσιμα απο την Perla Pura Boutique)

Πηγή: InIconsWeTrust.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.