ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο elegant αξεσουάρ για κάθε ώρα της ημέρας


MMEINTANI

14 Δεκεμβρίου 2017

mg-350625626.jpg

Πηγαίνοντας όμως ένα βήμα παρακάτω, όσες από εμάς αγαπάμε το elegant στιλ και την κομψή εμφάνιση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο αξεσουάρ υπέρ μας, αξιοποιώντας το όχι μόνο για να τσεκάρουμε πως είμαστε πάντα on time αλλά και για να το κάνουμε μέρος των outfits μας, ως ένα άλλο κόσμημα!

Εμείς συγκεκριμένα επιλέξαμε τρία διαφορετικά σχέδια από τη σειρά Da Vinci της IWC Schaffhausen, τα οποία κρύβουν και μία όμορφη ιστορία μιας και ένα συγκεκριμένο σχέδιο, γνωστό ως «Το Λουλούδι της Ζωής» είναι σκαλισμένο στο πίσω μέρος της κάσας όλων των μοντέλων Da Vinci Automatic 36 και Da Vinci Automatic Moon Phase 36. Πρόκειται για ένα γεωμετρικό design που αποτελείται από συμμετρικά επικαλυπτόμενους κύκλους, το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο εκτενούς μελέτης από τον Leonardo da Vinci ο οποίος το χρησιμοποίησε σε πολλούς από τους πίνακές του.

Μέσα από chic επιλογές στο ντύσιμο αλλά και διαλέγοντας τα πιο elegant γυναικεία ρολόγια, όπως αυτά της IWC Schaffhausen τα οποία και έχουμε λατρέψει, θα δείτε πώς το ρολόι μας, από ένα απλό πρακτικό αξεσουάρ μπορεί να γίνει το εντυπωσιακό centerpiece του look μας και να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ σε διαφορετικές περιστάσεις και ώρες.

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Εκτός από τον χρηστικό του ρόλο, ένα ρολόι μπορεί να λειτουργήσει και ως κόσμημα, ως ένα εναλλακτικό βραχιόλι για παράδειγμα, σε περίπτωση που δεν θέλουμε να προσθέσουμε κάποιο bracelet στο office look μας επειδή μας φαίνεται too much.

Da Vinci Automatic Moon Phase 36

TIP: Συνδυάστε το ρολόι σας με ένα μονόχρωμο σύνολο ώστε να το αφήσετε να αναδειχτεί όπως πρέπει αλλά και για να είναι πιο αρμονικό και "ήσυχο' το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ

Da Vinci Automatic

Ένα απόγευμα που επιλέγουμε να κάνουμε το απαραίτητο relax στο σπίτι ή μία χαλαρή βόλτα με τις φίλες μας, το ντύσιμό μας παίρνει αναπόφευκτα πιο casual χαρακτήρα, ώστε να μας διευκολύνει και να μην περιορίζει τις κινήσεις μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσθέσουμε και μια πιο fashionable νότα μέσα από τα αξεσουάρ μας και, στην προκειμένη, το ρολόι μας.

TIP: Φορέστε το με ένα ιδιαίτερο τοπ, όπως για παράδειγμα μία off the shoulders μπλούζα ή με ένα cozy πουλόβερ (δοκιμάστε να φορέσετε το ρολόι πάνω από το μανίκι για ένα πιο πρωτότυπο styling). Έτσι θα δείχνετε μεν χαλαρή αλλά ταυτόχρονα, chic και περιποιημένη.

NIGHT OUT

Da Vinci Automatic 36

Εδώ μπορείτε να πειραματιστείτε πολύ περισσότερο μιας και για τις βραδινές μας εξόδους, όλες συνήθως επιλέγουμε κάτι πιο ιδιαίτερο και glam ώστε να κάνουμε statement μέσα από την εμφάνισή μας. Από την άλλη, ένα βραδινό σύνολο μπορεί να είναι και πιο ήσυχο χωρίς όμως να χάνει τον εντυπωσιακό του χαρακτήρα - κοιτάξτε για παράδειγμα πόσο ωραία φαίνεται μία φούστα από τούλι σε βαθύ κόκκινο και πώς απογειώνεται το look του ρολογιού μας όταν συνδυαστούν.

TIP: Αφήστε στην άκρη τα υπόλοιπα κοσμήματα και δοκιμάστε να φορέσετε μόνο το ρολόι σας - θα δείτε πόσο εύκολα θα τραβήξει τα βλέμματα. Αν από την άλλη όμως, θέλετε και κάποιο κόσμημα, κινηθείτε σε παρόμοιες αποχρώσεις και υλικά με εκείνα του ρολογιού σας για να υπάρχει και η απαραίτητη αρμονία.

Για ακόμα περισσότερες ιδέες ως προς το πώς μπορείτε να φορέσετε και να συνδυάσετε τα ρολόγια της IWC Schaffhausen μπορείτε να ακολουθήσετε το official Instagam account στο @iwcwatches_gr ώστε να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τις συλλογές τους αλλά και να ενημερώνεστε για τις πιο κομψές επιλογές σε γυναικεία και όχι μόνο ρολόγια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.