ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε δύο δύσκολες χειμωνιάτικες τάσεις


MMEINTANI

5 Δεκεμβρίου 2017

gmg-parisian-style-paris-1000339.jpg

Πολλές φορές όμως όσο κι αν μας αρέσει μία τάση, μπορεί να διστάσουμε επειδή νομίζουμε πως δεν θα την υπσοτηρίξουμε σωστά. Για παράδειγμα, τα δύο trends που θα δείτε παρακάτω είναι κάποια που προσωπικά και εγώ θα ήθελα να φοράω πιο συχνά αλλά δεν το κάνω, σκέφτομαι όμως πως θα έπρεπε.

Το πρώτο είναι ένα αξεσουάρ και συγκεκριμένα ένα είδος καπέλου, το οποίο έτσι κι αλλιώς επιλέγουμε δύσκολα για τα looks μας αν και δεν θα έπρεπε.

[gallery-717954]

Εγώ θέλω να σας μιλήσω για τα berets, τα αγαπημένα καπέλα των Γαλλίδων για ένα ωραίο και πολύ laidback στιλ. Μπορεί εμείς να μην τα έχουμε συνηθίσει παραπάνω photo gallery όμως θα βρείτε αρκετές ιδέες για να τα συνδυάσετε.

[gallery-717955]

Το δεύτερο είναι τα metallics. Μπορεί να μας φαίνονται πολύ flashy για πρωί και να τα έχουμε συνδυάσει αποκλειστικά με party looks, αν τα επιλέξουμε όμως σε μικρές δόσεις μπορούμε κάλλιστα να τα φορέσουμε ακόμη και στο γραφείο. Δείτε μερικά looks στην photo gallery που ακολουθεί και θα καταλάβετε.

Τα παπούτσια που χρειαζόμαστε για τον Δεκέμβριο

[gallery-717924]

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως τα metallics είναι μεγάλη τάση και στα παπούτσια και όλες αξίζει να έχουμε ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή μας, ειδικά τώρα τον Δεκέμβριο που το ντύσιμό μας είναι πιο festive.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.