ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Teen fashion: 3 tips για το εφηβικό ντύσιμο


MMEINTANI

9 Ιανουαρίου 2018

3-preppy-striped-outfit-with-backpack-and-heels.jpg

Μη φοβάστε το χρώμα

Πριν κάνετε enter στις ηλικιακές ζώνες που προτιμούν τις πιο απαλές και ουδέτερες αποχρώσεις στο ντύσιμο, έχετε κάθε λόγο να ποντάρετε σε λίγο πιο έντονα χρώματα που και θα κάνουν το ντύσιμό σας να ξεχωρίζει και θα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν χρειάζονται υπερβολές του στιλ 3-4 χρώματα μαζί αλλά σίγουρα μπορείτε να διαλέξετε ένα κομμάτι σε bold απόχρωση το οποίο και θα γίνει το επίκεντρο του στιλ σας.

Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

[gallery-717630]

Ποντάρετε στην άνεση

Τα sneakers είναι το στιλ παπουτσιού που μπορείτε να αξιοποιήσετε υπέρ σας και να χτίσετε γύρω του τα πιο athleisure σύνολα, με ωραία leggings, άνετα φούτερ και ένα stylish bomber jackets που θα δώσουν ένα παραπάνω twist στο αθλητικό σας ντύσιμο.

Αξιοποιήστε κάθε αξεσουάρ

Καπέλα τύπου berets ή beanies, σκουφάκια, ιδιαίτερα κασκόλ και φουλάρια αλλά και bold κοσμήματα, όλα μπορούν να βρουν μια θέση στο ντύσιμό σας χωρίς να φαίνονται πολύ "νεανικά" όπως θα έδειχναν σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.