ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 κανόνες που ακολουθούμε όταν φοράμε αξεσουάρ


MMEINTANI

13 Ιανουαρίου 2018

PFW-Paris_Fashion_Week_Fall_2016-Street_Style-Collage_Vintage-Olivia_Palermo-Fur_Vest-Red_Blouse-Printed_Trousers-Chloe-5.jpg

Όχι πολλά bold κομμάτια μαζί. Αρκούν 1-2 items για να δημιουργήσουν statement. Τα πολύ μεγάλα και έντονα, φορεμένα πολλά μαζί μόνο αρνητικό αποτέλεσμα έχουν.

Μην τα κρύβετε κάτω από φουλάρια και κασκόλ. Αν είναι λεπτά και διακριτικά ok, αλλά αν είναι πιο ογκώδη, το μόνο που θα κάνουν είναι να δημιουργήσουν πολυφωνία.

Το πουλόβερ κλέβει την παράσταση με αυτό το κόλπο

[gallery-717986]

Αν τα φοράτε σε σετ, προτιμήστε να είναι όλα τα κομμάτια πιο διακριτικά και όχι πολύ έντονα, εκτός αν προορίζονται για βραδινά looks.

Ξεχάστε τον κανόνα που θέλει την τσάντα να πρέπει να είναι ίδιο χρώμα με τα παπούτσια. Κάπως ξεπερασμένος, δε νομίζετε; Διαλέξτε διαφορετικές αποχρώσεις, απλά όχι εντελώς αταίριαστες.

Όσον αφορά τα ρολόγια, μία απαγορευτική περίπτωση είναι τα βραδινά φορέματα. Ακόμη κι αν το ρολόι σας έχει διαμάντια πάνω, όχι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.