ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 4 πράγματα που θα αλλάξουν το ντύσιμό μας φέτος


MMEINTANI

13 Ιανουαρίου 2018

abaca-610187-131.jpg

Το κίτρινο είναι το νέο ροζ

Αν ανήκετε και εσείς στις γυναίκες που εν αντέχουν να ακούνε ή να διαβάζουν άλλο για το «millennial pink», φέτος μπορείτε επιτέλους να στραφείτε σε άλλες αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το οποίο θεωρείται μεγάλη τάση.

[gallery-718121]

Τα 80s παίρνουν τη θέση των 90s

Η δεκαετία που έγινε συνώνυμο με τα casual και cool vibes και μας ενέπνευσε όσο καμία τις τελευταίες σεζόν, δίνει φέτος τη θέση της σε μία πιο λαμπερή, πιο glamorous και πιο fun. Η δεκαετία των 80s μπαίνει στο στιλ μας είτε μέσα από το androgynous look είτε μέσα από πιο λαμπερές επιλογές όπως οι παγιέτες και τα metallics.

Θα κάνουμε focus στη μέση

Μετά την επέλαση των off the shoulders ρούχων και την επιλογή να αφήνουμε ακάλυπτο το sexy σημείο των ώμων, η προσοχή πλέον στρέφεται στην περιοχή της μέσης. Τσαντάκια όπως τα funny packs, κορσέδες που τονίζουν τη σιλουέτα αλλά και tops με slogans σε αυτό το σημείο, βάζουν αυτό το μέρος της γυναικείας σιλουέτας στο επίκεντρο και δημιουργούν ένα άλλου είδους impact.

Η τσάντα που θα κρατάμε όλες το 2018

[gallery-718062]

Θα βλέπουμε παντού το “Meghan effect”

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγει πλέον η Meghan Markle για τις επίσημες εμφανίσεις της έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται sold out μέσα σε ελάχιστα λεπτά και αυτό δεν είναι κάτι που πρόκειται να σταματήσει, ειδικά όσο πλησιάζει η ημερομηνία του γάμου της με τον Prince Harry. Από τα σοφιστικέ πανωφόρια της μέχρι τις structured bags της, το σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη θα επηρεάσει ακόμα περισσότερο τη ντουλάπα των γυναικών που αγαπούν το στιλ της.

Gallery: Η Meghan Markle φόρεσε το πιο κομψό παντελόνι στη νέα εμφάνισή της με τον πρίγκιπα Harry

[gallery-718108]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.