ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekend style: 3 τρόποι για να φορέσετε το τζιν σας το Σαββατοκύριακο


MMEINTANI

19 Ιανουαρίου 2018

cover90558.jpg

Διαβάστε ακόμα:
Ο συνδυασμός τζιν και μπλούζας που ταιριάζει στον χειμώνα

[gallery-718019]

Επιλέξτε το σχέδιο που καμουφλάρει ωραία το σημείο που σας προβληματίζει. Στην προκειμένη, αν σας αγχώνει το σημείο της περιφέρειας, προτείνω να βγάλετε από τη ντουλάπα εκείνο το ψηλόμεσο τζιν που έχετε αφήσει στην άκρη, αφού θα "μαζέψει" σωστά τη συγκεκριμένη περιοχή και, σε συνδυασμό με μια μακριά ζακέτα, θα κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά.

Το παντελόνι που θα μας χαρίσει μέση δαχτυλίδι

Σκεφτείτε έναν εύκολο τρόπο να το κάνετε πιο εντυπωσιακό. Ένα τζιν με σκισίματα είναι ίσως ό,τι πιο mainstream μπορείτε να φορέσετε, γιατί να μην του δώσετε όμως ένα extra twist; Η πιο εύκολη λύση είναι να φορέσετε ένα fishnet καλσόν από μέσα, ακολουθώντας έτσι και μία από τις μεγαλύτερες φετινές τάσεις.

Το τζιν παντελόνι μας σήμερα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα

Στραφείτε στο πιο κολακευτικό total look. Και δεν εννοώ το μαύρο αλλά το total denim. Αγαπημένη επιλογή που, επειδή ακολουθεί τη λογική των total looks τα οποία ως γνωστόν κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει πιο λεπτεπίλεπτη, είναι η πιο ωραία εκδοχή τώρα που πλησιάζει και η άνοιξη.

Το παντελόνι που φοράνε όλες αντί για τζιν

[gallery-717951]

Tip: Αν από την άλλη, θέλετε να δοκιμάσετε κάτι άλλο πέρα από τα jeans, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε μία άλλη εναλλακτική για την οποία μιλήσαμε πριν λίγο καιρό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.