ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το βασικό tip που μας "γλιτώνει" πόντους


MMEINTANI

21 Ιανουαρίου 2018

camel-mohair-sweater-flare-sleeves-trend-checked-stirrup-trousers-white-vintage-pumps-celine-style-fashion-blogger-chic-outfit-inspiration-2.jpg

Και επειδή με τα χειμωνιάτικα ρούχα, ένα μεγάλο μας άγχος έχει να κάνει με το πώς μπορούμε να αποφύγουμε τον παραπανίσιο όγκο στα σύνολά μας, μπορούμε πάντα να στραφούμε στην πιο αγαπημένη fashion "οφθαλμαπάτη", η οποία δεν είναι άλλη από τον κανόνα του να μην φοράμε δύο φαρδιά κομμάτια μαζί. Ένα loose κομμάτι καλό είναι να συνδυάζεται με κάτι πιο στενό, ώστε να διαγράφει το σώμα μας χωρίς να προσθέτει πόντους, οπτικά.

Ένα μάλλινο πουλόβερ για παράδειγμα δείχνει άψογο με μια πιο εφαρμοστή φούστα, αν τα πόδια μας είναι το δυνατό μας σημείο.

Αντίστοιχα, ακόμα κι αν επιλέξουμε μια maxi skirt, αν αυτή είναι σε πιο ίσια και στενή γραμμή μπορούμε άνετα να φορέσουμε κάτι πιο ριχτό από πάνω.

Τέλος, τα αγαπημένα μας skinny jeans δείχνουν τόσο effortless chic φορεμένα με κάτι oversized από πάνω, κάτι που και να παίξουμε με τους όγκους μας επιτρέπει και να δείχνουμε πώς δεν είμαστε απλά μια μάζα από φαρδιά ρούχα.

[gallery-715898]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα