ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα κομμάτια-κλειδιά που θα φορέσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι


MMEINTANI

15 Φεβρουαρίου 2018

marksandspencer-863292.jpg

Η μετάβαση από τα χειμωνιάτικα στα πιο ανάλαφρα κομμάτια άλλωστε είναι πάντα μια διαδικασία που προσωπικά ανυπομονώ να τη ζήσω κάθε χρόνο, αφού νιώθω ότι μου προσφέρει μια εσωτερική ανανέωση, μου ανεβάζει τη διάθεση και με κάνει να ξεφύγω λίγο από την πιο μουντή διάθεση του χειμώνα και να δώσω νέο αέρα στο στιλ και την ψυχολογία μου. Γι' αυτό και νομίζω δεν μπορεί να με κρίνει κανείς που έχω ήδη διαλέξει μερικά (ok, πολλά) κομμάτια για την ανοιξιάτικη wishlist μου. Δεν φταίω εγώ, φταίει η super chic και ανανεωμένη κολεξιόν Marks & Spencer για τη σεζόν Spring/Summer 2018!

Τα spring dresses που θα ανανεώσουν το look μας

To shirt dress μας βοηθάει να κάνουμε πιο ομαλή τη μετάβαση από τα πλεκτά φορέματα του χειμώνα σε εκείνα της άνοιξης, ενώ ένα φόρεμα με floral ή tropical print κλειδώνει από τώρα τη θέση του στα πιο girly καλοκαιρινά μας σύνολα.

Τα παντελόνια που θα φορέσουμε σε κάθε περίσταση

Από το πιο bold και δυναμικό μέχρι το πιο απαλό και ρομαντικό παστέλ, το παντελόνι είναι το κομμάτι που θα επιλέξουμε για τα πιο άνετα καθημερινά μας σύνολα, όταν δεν θέλουμε να φορέσουμε τζιν, αλλά και εκείνο που θα φορέσουμε σε μια πιο επίσημη περίσταση, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Τα statement pieces

Mία ολόσωμη φόρμα είναι πάντα ένα κομμάτι που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσουμε, ειδικά όταν πρόκειται για μια bold απόχρωση με details που προσδίδουν λίγο πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως μια λεπτομέρεια στο σημείο της μέσης. Από την άλλη, το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να πετύχουμε και με μία μίντι φούστα με έντονο pattern, η οποία ακόμη κι αν συνδυαστεί με ένα απλό λευκό top, είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα των γύρω μας.

Τα tops που θα ταιριάξουν με τα τζιν μας

Τα φλοράλ μοτίβα τα περιμένουμε πώς και πώς κάθε άνοιξη, ειδικά όταν κάθε σεζόν γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά, όπως τα floral patterns που βλέπουμε στα tops της κολεξιόν Marks & Spencer για τη σεζόν Spring/Summer 2018. Τα εντυπωσιακά τους σχέδια, συνδυάζονται τέλεια με πιο basic κομμάτια, όπως τα τζιν παντελόνια μας, ενώ η ζώνη στη μέση τους δίνει ένα wrap στιλ που κολακεύει μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα.

Και τώρα πάμε στα αξεσουάρ...

Το γυναικείο φετίχ γίνεται πιο ανοιξιάτικο

Δύο ήταν τα μεγάλα trends που είδαμε στις τσάντες του χειμώνα, αυτές που ήταν σε κόκκινο χρώμα και εκείνες που έδωσαν ένα ωραίο twist στα looks μας με το απρόσμενο design τους - και εννοώ τις round bags που είδαμε να λατρεύουν όλα τα κορίτσια του street style. Η τάση συνεχίζεται και στην Spring/Summer περίοδο, με χρώματα και σχέδια που μπορούν να δώσουν ένα άμεσο lift στη διάθεση και το ντύσιμό μας.

Τα spring sunglasses που θα λατρέψουμε

Τα κλασικά μαύρα γυαλιά ηλίου δίνουν τη θέση τους σε πιο ανοιχτόχρωμες εκδοχές και μαζί με όλα τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ, δίνουν στη εμφάνισή μας μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη νότα στο στιλ μας.

Τα mules της άνοιξης

Οι μπότες και τα μποτάκια επιστρέφουν στην ντουλάπα μέχρι το επόμενο φθινόπωρο και την θέση τους παίρνουν κομψά ψηλοτάκουνα mules με block heels, για βήματα που ναι μεν κερδίζουν πόντους ύψους αλλά δεν χάνουν καθόλου από την πρακτικότητα και την άνεση που μας προσφέρουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.