ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι 6 κανόνες του στιλ που τελικά δεν ισχύουν


MMEINTANI

5 Μαρτίου 2018

035ab2fed8672e3cb29c1688022e2074.jpg

Κάποια ρούχα ταιριάζουν μόνο σε skinny σιλουέτες

Πολλοί θα πουν ότι ένα cropped top ή ένα παντελόνι τύπου culottes πρέπει να φοριέται μόνο από γυναίκες με αναλογίες μοντέλων της Victoria's Secret, κάτι που δεν ισχύει και τόσο, αρκεί να ξέρουμε πώς θα αναδείξουμε σωστά το κάθε κομμάτι. Για παράδειγμα, ένα cropped top μπορεί να φορεθεί από την καθεμιά μας μαζί με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ενώ οι culottes μας κολακεύουν όλες αν τις φορέσουμε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες.

Διαβάστε ακόμα:
Τα cropped πουλόβερ μας αρέσουν πολύ

[gallery-717732]

Το στιλ πρέπει να κοστίζει ακριβά

Η λογική "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" ισχύει εν μέρει, όταν έχουμε να κάνουμε με την ποιότητα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να συνθέσουμε πιο καθημερινά σύνολα με κομμάτια από high street μαγαζιά που ακολουθούν ένα πιο οικονομικό budget. Το μυστικό κρύβεται στους συνδυασμούς που θα κάνουμε αλλά και στο attitude μας!

Ποτέ μην φοράς μπλε με μαύρο

Πολλοί είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί που θεωρητικά μοιάζουν απαγορευτικοί αλλά στην τάση είναι τόσο μα τόσο ωραίοι. Μιας και διανύουμε χειμώνα όμως, σας προτείνω να μη διστάσετε να βγείτε έξω με ένα blue/black σύνολο. Θα καταλάβετε το γιατί, από τα κοπλιμέντα, μιας και είναι μια τέλεια εναλλακτική για το κλασικό total black.

Διαβάστε ακόμα:
Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

[gallery-717630]

Δεν μπορούμε να φοράμε χρυσά με ασημένια αξεσουάρ

To mix & match δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα αλλά και στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Το να επιλέγουμε αυστηρά να φοράμε είτε μόνο χρυσό είτε μόνο ασημί χρώμα, μερικές φορές μπορεί να δείξει αυστηρό και φλατ, ενώ αν τα συνδυάσουμε, το αποτέλεσμα γίνεται πιο ενδιαφέρον και μοντέρνο.

Τα λαμπερά κομμάτια είναι μόνο για το βράδυ

Συνδυασμένα με πολύ (αλλά πολύ) basic κομμάτια το πρωί, τα πιο λαμπερά ρούχα μας, όπως ένα τοπ με παγιέτες ή με δαντέλα και διαφάνειες, μπορούν να δώσουν την απαραίτητη glam νότα που όλες θέλουμε, πολύ πριν πέσει ο ήλιος. Το παν βέβαια είναι η ισορροπία και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Διαβάστε ακόμα:
Για glam ντύσιμο, ξαναβγάλτε αυτό το ρούχο από τη ντουλάπα

[gallery-717098]

Δεν φοράμε κάλτσες με ανοιχτά παπούτσια

Το καλύτερο το άφησα τελευταίο μιας και πρόκεται για ένα trend που παλιά φάνταζε αδιανόητο αλλά πλέον θεωρείται must. Ψηλοτάκουνα πέδιλα και καλτσάκια συνδυάζονται και μας επιτρέπουν να φοράμε τα αγαπημένα μας ανοιχτά παπούτσια ακόμα και στο κρύο και μάλιστα, κερδίζοντας έξτρα πόντους στιλ.

Διαβάστε ακόμα:

Φορέστε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια με αυτό το κόλπο

[gallery-694753]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.