ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Ο Χάρης Ντάβλας μας δείχνει πώς γίνεται το σωστό αντρικό color blocking


The Jennettes

20 Μαρτίου 2018

3q1a3145.jpg

  • Ένα κοστούμι σε βαθύ μπλε δημιουργεί τη μαγική αυτή αλχημεία που ανακαλύπτει κανείς μόνο στο μαύρο. Το θέμα εδώ όμως είναι ότι εάν συνδυαστεί με το σωστό ύφασμα, του δίνεται η δυνατότητα να προσφέρει βάθος και υπόσταση στο σύνολο.
  • Μπλέ κοστούμι, καφέ παπούτσια. Το έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι ο συνδυασμός θα αποβεί casual, δείτε το αποτέλεσμα στη φωτογραφία και θα καταλάβετε ότι η επισημότητα έχει πολλά κι ενδιαφέροντα πρόσωπα.

  • Το piece de resistance εδώ είναι οι κάλτσες. Αναπάντεχο χρώμα το μπορντό. Εάν σας το προτείναμε θα είχατε αντιδράσει, κοιτάξτε όμως πόσο υπέροχα στέκεται στην ενδιάμεση φάση ανάμεσα στο μπλε και το καφέ!
  • Για ισορροπία, περιττό να αναφέρουμε ότι το πουκάμισο και η γραβάτα στέκονται στα σταθερά πλαίσια του λευκού με το μπλε. Δεν μπορούν να είναι όλοι πρωταγωνιστές, το όσκαρ δεύτερου ρόλου όμως είναι συνήθως το πιο δυνατό.

THE LOOK

Κοστούμι από μαλλί Brooks Brothers 1818 Μilano, Non-iron 100% American Supima βαμβακερό πουκάμισο Brooks Brothers Μilano, μεταξωτή γραβάτα και δερμάτινα παπούτσια όλα Brooks Brothers, Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Βoutiques. Stadiou 4 & Amerikis Str, City Link. Attica: Panepistimiou 9 Str. Golden Hall /Attica Golden Hall: Kifisias Avenue 37A, Marousi.

Αυτόματο ρολόι από ατσάλι IWC από τη συλλογή'' Ingenieur Automatic''με δερμάτινο κροκό λουράκι, Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

Πηγή: In Icons We Trust

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.