ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 κομμάτια που υπάρχουν σε κάθε μίνιμαλ ντουλάπα


MMEINTANI

7 Απριλίου 2018

abaca-609603-070.jpg

The denim pants

Κλασικό και σταθερό κομμάτι της ντουλάπας μας, το οποίο μπορεί εύκολα να πάει από το πιο casual μέχρι το πιο chic χαρακτήρα, ανάλογα με τι θα το φορέσουμε.

Structured bags

Η τσάντα είναι το αξεσουάρ που μπορεί να «φτιάξει» μία εμφάνιση, κάνοντάς τη να φαίνεται πιο «ακριβή», ειδικά αν επιλέξουμε διαχρονικά σχέδια σε απλές γραμμές, όπως μια κλασική μαύρη tote ή μία κομψή bucket bag.  

Διαβάστε ακόμα:
Το στιλ τσάντας που κρατάνε τώρα τα it girls

[gallery-717492]

The blazer

Το κομμάτι που δίνει έναν πιο formal χαρακτήρα στο ντύσιμό μας και μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο απλό look. Ιδανικό τόσο για τα office σύνολά μας όσο και για outfits για το πρωί ή το βράδυ, τα οποία θέλουμε να δείχνουν λίγο πιο smart και κομψά.

Gallery: Τα πανωφόρια που κολακεύουν ένα δύσκολο σημείο

[gallery-717432]

Basic shoes

Ένα ζευγάρι παπούτσια με πασπαρτού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα τα μαύρα ankle boots ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, είναι μια καλή λύση που μπορεί να καλύψει διάφορες περιστάσεις, ταιριάζοντας σχεδόν με κάθε ρούχο της ντουλάπας μας.

Διαβάστε ακόμα:
Τα παπούτσια που δείχνουν ωραία με κάθε outfit για τη δουλειά

[gallery-716522]

Chic jewelry

Τα κοσμήματα που διαθέτουν clean και απλές γραμμές είναι το μυστικό για να βάλουμε μια δόση κομψότητας στα καθημερινά μας looks, χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό. Προτιμήστε κομμάτια όπως ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους ή ένα ωραίο βραχιόλι στο χέρι.

Διαβάστε ακόμα:
Τα σκουλαρίκια που θα αγαπάμε για πάντα

[gallery-715937]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.