ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Η πρόταση του Χάρη Ντάβλα για το πιο ωραίο casual αντρικό look


13 Απριλίου 2018

1-1-1.jpg

• Ένα μπλουζάκι πόλο δεν είναι ποτέ αρκετό. Η σωστή γκαρνταρόμπα χρειάζεται ένα σε κάθε βασικό χρώμα και, φυσικά, ένα καλοφτιαγμένο ριγέ με μικρό γιακά και σε ίσια γραμμή, όπως αυτό εδώ το κομμάτι που θυμίζει κολεγιόπαιδο στα sixties.


• Το σωστό, αμερικάνικο preppy, απαιτεί το παντελόνι να είναι σε ίσια γραμμή και να μη στενεύει πουθενά. Αφήνοντας λοιπόν πίσω έναν tailored χειμώνα, θυμηθείτε ξανά την άνεση που δίνει ένα χαλαρό, υφασμάτινο παντελόνι από βαμβάκι.


• Πολλή ζέστη για μπουφάν, πολύ κρύο για κοντομάνικο μέχρι το βράδυ. Η απάντηση κρύβεται στην επιλογή του σωστού αδιάβροχου που μοιάζει περισσότερο με bomber και πολύ λιγότερο με άνορακ.


• Τα monk straps φέτος διάλεξαν να ενδυθούν απαλά χρώματα και υπέροχα δέρματα που υποστηρίζουν την casual οπτική του συνόλου χωρίς να στερούν από τα βήματά σας την αυτοπεποίθηση του καλοντυμένου. Ακολουθήστε τα!

ΤΗΕ LOOK

Αδιάβροχο μπουφάν, ριγέ πόλο μπλούζα και βαμβακερό παντελόνι, όλα Lacoste, Διαθέσιμα από τις Lacoste Boutiques. Δερμάτινα παπούτσια double monk strap από τη συλλογή του Classico, Διαθέσιμα online στο www.classico.gr Ρολόι από ατσάλι ΙWC από τη συλλογή "Portugieser" με δερμάτινο κροκό λουράκι, διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

σδσ

Πηγή: In Icons We Trust

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.