ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 ανοιξιάτικες αλλαγές που θα φρεσκάρουν το στιλ μας


MMEINTANI

22 Απριλίου 2018

lydia-elise-millen.jpg

Τα βασικά κομμάτια που χρειάζεται η ανοιξιάτικη ντουλάπα μας

[gallery-718368]

Culottes αντί για παντελόνια σε ίσια γραμμή

Είναι μία από τις πιο classy επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε παντελόνι και δεν χρειάζεται να σας φοβίζει, αφού όπως έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν τρόποι να τις φοράμε όλες και να δείχνουν κολακευτικές ανεξαρτήτως σιλουέτας.

Το παντελόνι που μας χαρίζει στιλ και λεπτά πόδια

[gallery-624897]

HOW TO WEAR

  1. Επειδή όσο να 'ναι δεν είναι και το πιο κολακευτικό σχέδιο για τα πόδια, το καλύτερο τρικ για να τα κάνουμε να δείχνουν πιο ψηλά είναι να φορέσουμε το top μας μέσα από τις culottes ώστε να το "κλέψουμε" κάπως έξυπνα.
  2. Προτιμήστε να τις φορέσετε με μπότες ώστε να μη μένει ακάλυπτο το πόδι, γιατί έτσι κόβεται οπτικά.  Γενικά μην επιχειρήσετε να τις φορέσετε με φλατ.
  3. Συνδυάστε τις με μονόχρωμα κομμάτια ώστε να τις αναδείξετε καλύτερα και γενικά να μη φωνάζει πολύ το σύνολο, αφού οι culottes είναι εντυπωσιακές από μόνες τους.

 

Mules αντί για κλειστές γόβες

Σας μίλησα πριν λίγες μέρες για τα παπούτσια που είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο, τη μεταβατική εποχή δηλαδή από τον χειμώνα προς την άνοιξη. Ο λόγος για τα slingbacks, τα παπούτσια με ανοιχτό το πίσω μέρος δηλαδή, τα οποία μοιάζουν αρκετά με τα αγαπημένα μας mules, επομένως και οι δύο επιλογές είναι το ίδιο πρακτικές και εντυπωσιακές.

Αυτά είναι τα παπούτσια που χρειαζόμαστε για την άνοιξη

[gallery-718361]

Κιμονό αντί για βαριά παλτό

Σίγουρα όσο ανοίγει ο καιρός αρχίζουμε να καταχωνιάζουμε τα πολύ βαριά παλτό και τα jackets από faux γούνα που φορέσαμε τόσο πολύ τους μήνες που πέρασαν. Και τι φοράμε, λοιπόν;

Τα πιο safe ρούχα που ταιριάζουν με ένα κιμονό

[gallery-718391]

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε στο παιχνίδι τα αγαπημένα μας cardigans και τις μακριές ζακέτες; Θα μας κρατήσουν ζεστές χωρίς να νιώθουμε ότι κουβαλάμε ακόμα τον χειμώνα πάνω μας, ενώ είναι και από τα πιο κολακευτικά κομμάτια για να δείχνουμε πιο λεπτές και chic.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.