ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα κομμάτια που θα χρειαστούμε για τα πρώτα beach looks


MMEINTANI

6 Μαΐου 2018

beach2.jpg

Δεν είναι μόνο το μαγιό αλλά και μια σειρά από αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το ντύσιμο της παραλίας και θα το αναδείξουν σε μία super stylish καλοκαιρινή εμφάνιση. Ποια είναι αυτά;

Μία ψάθινη τσάντα

Μαζί με τις bamboo bags, είναι τα αξεσουάρ που βλέπουμε να λατρεύουν ακόμα περισσότερο φέτος τα κορίτσια της μόδας και είναι μια τέλεια επιλογή αφού ταιριάζει και στα looks παραλίας αλλά και για μέσα στην πόλη.

[gallery-716768]

Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες

Το πιο κλασικό και άνετο παπούτσι για την άνοιξη είναι και αυτό που μας βοηθάει να κάνουμε τη μετάβαση στο καλοκαίρι χωρίς να πρέπει να πάμε απευθείας από τα μποτάκια στις σαγιονάρες.

Εσπαντρίγιες: Τα παπούτσια για τα πιο άνετα spring looks

[gallery-717022]

Σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές, από μονόχρωμα σχέδια μέχρι εμπριμέ και από εντελώς φλατ μέχρι ελαφρώς ψηλές, με κορδόνια ή χωρίς, γίνονται η πινελιά που μπορεί να ολοκληρώσει όμορφα το beach look σας.

Ένα ολόσωμο μαγιό

Ιδανικό για τώρα που δεν έχουμε μαυρίσει ακόμα, θα σας συντροφεύσει στα πρώτα σας μπάνια αλλά μετά θα γίνει και το απόλυτο κομμάτι για να φορέσετε μαζί με ένα τζιν και ένα κιμονό από πάνω, για τη βραδινή σας έξοδο.

Φοράμε το μαγιό μας και εκτός παραλίας

[gallery-717059]

Αν μάλιστα θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο, μπορείτε να ποντάρετε στο μαγιό που μας πρότεινε για φέτος η Chiara Ferragni - θυμηθείτε εδώ ποιο είναι και πού μπορείτε να το βρείτε.

Ένα vintage κόσμημα

Πριν λίγες μέρες σας μίλησα για τα κοσμήματα που έχουν αγαπήσει όλες οι fashion addicts φέτος την άνοιξη και δεν είναι άλλα από εκείνα που θυμίζουν παλιά νομίσματα. Αν ανήκετε στις γυναίκες που επιλέγουν κοσμήματα για την παραλία, ας είναι ένα κολιέ σε αυτό το στιλ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.