ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα must-have κομμάτια για να ντυθούμε σαν τα κορίτσια στο Instagram


MMEINTANI

17 Μαΐου 2018

ma37797.jpg

Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση δεν είναι φυσικά να αντιγράψουμε εξ ολοκλήρου ένα outfit που είδαμε και μας άρεσε αλλά έχουμε μία γενική άποψη και να μπορέσουμε να απομονώσουμε τα κομμάτια-κλειδιά με τα οποία θα δημιουργήσουμε outfits παρόμοιας αισθητικής αλλά με το δικό μας προσωπικό στίγμα. Κάτι που εγώ κατάφερα να κάνω κοιτάζοντας τη νέα συλλογή της MANGO για τη σεζόν Spring/Summer 2018 - παρακάτω σας έχω όλα τα items που μου έκλεψαν την καρδιά

Με τον ρομαντισμό του καλοκαιριού να κυριαρχεί και να γίνεται η βασική αναφορά της κολεξιόν αλλά και με ethnic πινελιές να βάζουν την απαραίτητη ζωηράδα στο στιλ των ρούχων, η νέα συλλογή της MANGO είναι ένας συνδυασμός από floral prints, ρομαντικά βολάν αλλά και αιθέρια σιφόν υφάσματα τα οποία «μπλέκονται» με ψάθινα αξεσουάρ και λεπτεπίλεπτα κοσμήματα δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό moodboard.

Το ιδιαίτερο top

Είτε πρόκειται για μία μπλούζα σε στιλ πουκαμίσας με ριγέ pattern στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού που όλοι αγαπάμε, είτε για ένα ιδιαίτερο off the shoulders top που αναδεικνύει το πιο sexy σημείο της γυναικείας σιλουέτας, ένα τέτοιο κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί με απλά τζιν παντελόνια, με denim shorts ή με λευκές αέρινες φούστες και να μας χαρίσει σύνολα που αξίζουν φωτογραφία!

Το απόλυτο summer dress

Αρχαιοελληνικό στιλ με ιδιαίτερα patterns επάνω σε έναν λευκό καμβά ή λίγο πιο sexy γραμμές και έντονα patterns; Τα φορέματα του καλοκαιριού γίνονται εύκολα all day pieces που μπορούν να αλλάξουν χαρακτήρα ανάλογα με το αν θα τα φορέσουμε πρωί ή βράδυ, με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια ή με τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα.

Το παντελόνι που ταιριάζει με όλα τα basic tops

Ένα παντελόνι που θυμίζει έργο τέχνης είναι το ιδανικό ταίρι για το πιο απλό top, αφού αφήνει το ιδιαίτερο design του να κάνει όλη τη δουλειά. Επιλέξτε ένα σχέδιο με κάθετες ρίγες για να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο ψηλόλιγνα ή ένα με ωραία ethnic prints που σε συνδυασμό με ένα λευκό top και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα σας κάνουν την πιο chic & sexy καλοκαιρινή παρουσία.

Τα απαραίτητα αξεσουάρ

Οι λάτρεις της μόδας γνωρίζουν καλά ότι το στιλιστικό παιχνίδι δεν κρίνεται μόνο στα ρούχα αλλά και στις επιμέρους λεπτομέρειες, δηλαδή τα αξεσουάρ που θα επιλέξει η καθεμία για να ολοκληρώσει το ντύσιμό της. Οι ζώνες φέτος έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι, ίσως και περισσότερο από ποτέ, ενώ ένα ζευγάρι γυαλιά με περίτεχνο σκελετό ή ένα ωραίο ψάθινο καπέλο βάζουν μια σινεφίλ νότα σε οποιαδήποτε εμφάνιση και θυμίζουν κάτι από ρετρό καλοκαίρι.

MORE ITEMS

[gallery-718467]

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε ακόμη περισσότερα κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη συγκεκριμένη κολεξιόν της MANGO για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018 και, σε συνδυασμό με όσα είδατε πιο πάνω, είναι σίγουρο ότι θα σας εντάξουν στις πιο καλοντυμένες του φετινού καλοκαιριού!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.