ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Το πάντα γοητευτικό American style από τον Χάρη Ντάβλα


5 Ιουνίου 2018

26869.jpg

  • Ένα λευκό, σκέτο πουκάμισο είναι η ιδανική βάση για να χτίσετε το πάνω μέρος της εμφάνισης. Εναλλακτικά, σε χαλαρά occasions, μπορούμε να το δούμε και με ένα λευκό t-shirt με κλειστή λαιμόκοψη.
  • Η ζακέτα είναι από μόνη της σημείο αναφοράς. Οι ρίγες στο μανίκι, τα μεγάλα, λευκά κουμπιά και το υπέροχο παιχνίδι των χρωμάτων φέρνουν μνήμες από αυθεντικό, αμερικάνικο DNA.

  • Εάν φοβάστε τις ρίγες, μπορείτε κάλλιστα να δοκιμάσετε αυτή την εμφάνιση με ένα λευκό παντελόνι, κατά προτίμηση από σταθερό ύφασμα. Για να κινηθείτε με ασφάλεια, όμως, αρκεί να επενδύσετε σε ρίγες, έναν με δύο τόνους πιο απαλές από το χρώμα στη ζακέτα. Εδώ παίξαμε με το μπλε.

  • Εάν επιχειρήσετε να ταιριάξετε αυτή την εμφάνιση με αθλητικά παπούτσια, το παιχνίδι είναι χαμένο. Η πολυφωνία τους δεν αφήνει περιθώρια για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Συνεπώς, ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια σε αυτόνομο μπλε χρώμα είναι ιδανική επιλογή, ειδικά εάν είναι oxfords.

Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust

THE LOOK

Ζακέτα από βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, βαμβακερόριγέ παντελόνι και τσάντα όλα Tommy Hilfiger, Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.

Δερμάτινα oxford από τησυλλογήτουClassico, Διαθέσιμα στο κατάστημα ClassicoUomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr

Ρολόι χρονογράφος από ατσάλι IWC από τησυλλογή " PORTUGIESER PERPETUAL CALENDAR" Διαθέσιμοστο www.iwc.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.