ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 styling tips για πιο επίπεδη κοιλιά


MMEINTANI

23 Μαΐου 2018

revolve-hamptons-vivaluxury-2017-post-6-848x566.jpg

Πάντα όμως υπάρχει λύση, μιας και τα στιλιστικά κόλπα έχουν ακριβώς αυτόν το σκοπό. Το μυστικό κρύβεται τόσο στα κομμάτια που μπορείτε να επιλέξετε όσο και στο πώς θα τα φορέσετε και με τι θα τα συνδυάσετε. Να θυμάστε ότι όταν προσπαθούμε να καμουφλάρουμε ένα συγκεκριμένο σημείο, καλό είναι να δίνουμε έμφαση σε κάποιο άλλο, ώστε να υπάρχει ιστορροπία.

[gallery-633752]

Στην παραπάνω photo gallery θα δείτε ορισμένα μικρά κόλπα που μπορείτε λοιπόν να κάνετε με τα ρούχα που φοράτε ώστε να κάνετε την περιοχή της κοιλιάς να δείχνει λίγο πιο επίπεδη και μαζεμένη, σε περίπτωση που είναι ένα μέρος του σώματός σας που σας αγχώνει τώρα που καλοκαιριάζει.

Διαβάστε ακόμα: Το ανοιξιάτικο φόρεμα που μας δείχνει πιο ψιλόλιγνες

[gallery-718473]

Ακόμη, επειδή δεν έχουμε μόνο το στομάχι που μας κάνει να ανησυχούμε όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, αλλά μπορεί να θέλουμε να κάνουμε γενικότερα τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο λεπτεπίλεπτη, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery ποιο είναι το φόρεμα που κατά γενική ομολογία ταιριάζει υπέροχα στο καλοκαίρι και μας κάνει να δείχνουμε και λίγο πιο ψηλές - ειδικά φορεμένο με λίγο τακούνι!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.