ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Το καλοκαιρινό ρούχο που χρειάζεται κάθε άντρας


11 Ιουνίου 2018

img-0911.jpg

  • “Bermuda rig” είναι το όνομα της επίσημης ανδρικής ενδυμασίας στα νησιά των Βερμούδων, και αποτελείται από blazer, βερμούδα (φυσικά) και κάλτσες που φτάνουν ως το γόνατο. Η παράδοση ξεκίνησε στις αρχές του εικοστού αιώνα, όταν οι Βρεττανοί στρατιώτες που βρίσκονταν στο νησί δεν άντεχαν τη ζέστη μέσα στα μακριά στρατιωτικά παντελόνια τους. Μέχρι το 1920, η τάση είχε διαδοθεί.

  • Τους καυτούς μήνες επιτρέπεται να κυκλοφορείτε με βερμούδα και πουκάμισο στο γραφείο _αρκεί να σας ανήκει η εταιρεία.

  • Εάν έχετε λεπτά πόδια, επιλέξτε βερμούδες σε ίσια γραμμή που σταματούν πάνω από το γόνατο.

  • Τολμήστε το εγχείρημα αλλά μην απομακρύνεστε από την ασφάλεια των κασικών χρωματικών συνδυασμών, όπως κάναμε εδώ με το γαλάζιο και το κίτρινο.

  • Ναι, ένα απογευματινό barbeque, χαλαρά ποτά με πελάτες ή ένα τρίτο-τέταρτο date είναι οι ιδανικές καταστάσεις που ταιριάζουν με βερμούδες.

  • Όταν επιλέγετε ανοιχτόχρωμα κομμάτια σε λεπτά, καλοκαιρινά υφάσματα, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν έντονες τσέπες. Δεν είναι καθόλου ωραίο να διαγράφονται.

  • Εδώ ταιριάζει όσο πουθενά αλλού ο κανόνας του ελεύθερου αστράγαλου. Αποφύγετε τις κάλτσες όταν φοράτε βερμούδα κι αν αυτό δεν είναι δυνατόν, επιλέξτε ένα από αυτά τα αόρατα ζευγάρια που κυκλοφορούν στα καταστήματα.


THE LOOK

Λινό σακάκι, βαμβακερό πόλο , βαμβακερή βερμούδα και δερμάτινη ζώνη όλα Brooks Brothers, Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques. Σταδίου 4 & Αμερικής City Link. Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall / Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Δερμάτινα πλεκτά αθλητικά από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαιζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr

Ρολόι IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition “Laureus Sport for Good Foundation” Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

Φωτογραφίες: Σπύρος Χαμάλης

Styling: Βίβιαν Ρουβέλα


Πηγή: In Icons We Trust

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.