ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Το χρώμα που θα απογειώσει το αντρικό στιλ φέτος το καλοκαίρι


16 Ιουνίου 2018

4.jpg

Όπως το φωτεινό ροδί, που πλησιάζει στο κόκκινο αλλά και το συγγενές του ροζ. Η όλη μαγεία έγγειται στο πως θα το φορέσετε:

  • Παίξτε το παιχνίδι του tone sur tone και φορέστε μερικούς τόνους πιο ανοικτούς στο μπλουζάκι σας. Το ανάποδο θα μπορούσε να λειτουργήσει εξίσου καλά, μία πιο σκούρα βάση όμως είναι πολύ πιο σίγουρη επιλογή.
  • Βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα των υφασμάτων σας είναι εξαιρετική. Τα χρώματα αυτά δεν συγχωρούν τις ατέλειες, όπως το μαύρο ή το λευκό , συνεπώς οφείλετε να επενδύσετε στα καλύτερα κομμάτια της αγοράς.

  • Το ταμπά στα αξεσουάρ και τα παπούτσια μπορεί να γίνει ο απαραίτητος εξισσοροπιστής του λουκ, ώστε αυτό να διατηρήσει τη γήινη όψη του ροδί.
  • Ένα πόλο μπλουζάκι κι ένα βαμβακερό chino παντελόνι θα γίνουν οι ιδανικοί φορείς του χρωματικού σας statement. Συμβουλή μας είναι να μην επιχειρήσετε να το φορέσετε σε περίπλοκα σχέδια ή δύσκολα, ιδιαίτερα υφάσματα. Ας είναι το χρώμα ο κυρίαρχος, για μία φορά.

Βαμβακερό πόλο, παντελόνι από μετάξι και βαμβάκι και δερμάτινη πλεκτή ζώνη όλα Lacoste, Διαθέσιμα από τις Lacoste Boutiques.

Ρολόι IWC Pilot's Watch Mark XVIII Edition "Laureus Sport For Good Foundation" Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

Γυαλιά οράσεως Persol, Διαθέσιμα από τη Luxottica Hellas.

Φωτογραφίες: Σπύρος Χαμάλης

Styling: Βίβιαν Ρουβελα

Πηγή: In Icons We Trust

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.